Πλαστό το "ροζ βίντεο" και η φωτο της Τσιλιμίγκρα και κάποιος εκτός από φυλακή θα πληρώσει και όλη του την περιουσία για ηθική βλάβη...

Η νεαρή Μελίνα ήταν υπεύθυνη της ΦΟΣ (Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού) Νομικής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΟΣ και μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού του ΛΑΟΣ.

Το πρώην στέλεχος του κόμματος εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές σκηνές σε βίντεο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα – πορνό στο διαδίκτυο.

Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή της , ενώ στην υπόθεση....
έχει αναμιχθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που αναζητά τους ανθρώπους πίσω από το συγκεκριμένο υλικό.

Η ίδια η Μελίνα Τσιμιλίγκρα μιλάει για συκοφαντική δυσφήμιση και έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που ανέβασε το βίντεο.

Η παραίτησή της από το κόμμα ήρθε με επίσημη ανακοίνωσή στο προσωπικό της blog: "Σας πληροφορώ ότι σήμερα αποχωρώ από το κόμμα του ΛΑΟΣ για προσωπικούς, ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους. Για την μετέπειτα πολιτική μου πορεία θα υπάρξει ενημέρωση προσεχώς", έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νεαρή πολιτικός έχει γράψει στο προφίλ της στο Facebook ότι έχει γίνει στόχος κακόβουλων και άνανδρων επιθέσεων ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση, είπε χαρακτηριστικά, ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νεαρή πολιτικός έχει γράψει πριν λίγες ώρες και στο προφίλ της στο Facebook ότι έχει γίνει στόχος κακόβουλων και άνανδρων επιθέσεων.

“Από την αρχή της ενασχόλησής μου με τα κοινά έχω γίνει στόχος κακόβουλων και άνανδρων επιθέσεων! Επιθέσεις κάθε είδους και προέλευσης, χτυπήματα κάτω από τη μέση, που χαρακτηρίζουν το ποιόν και το ήθος του εκάστοτε συκοφάντη, εκτοξεύθηκαν από συγκεκριμένα πρόσωπα – κέντρα με σκοπό να με φιμώσουν και να εμποδίσουν τη μαχητικότητά μου! Πληροφορώ τους «ενδιαφερομένους» πως ότι κυκλοφορεί ασφαλώς και οφθαλμοφανώς δεν με αφορά μεν, είναι δε κατασκευής και παραγωγής μιας εποχής, που εγώ ήμουν μόλις 10 ετών! Αυτή η «λεπτομέρεια» προφανώς και τους διέφυγε. Οι μηνύσεις έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους και επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματός μου για τα περαιτέρω. Τέλος να πληροφορήσω πως δυστυχώς για κάποιους η παρουσία μου εφεξής θα είναι ακόμη πιο δυναμική, πιο έντονη, πιο πατριωτική, πιο δηκτική αφού το γεγονός ότι ενοχλώ πολλούς εντείνει τη θέλησή μου να αγωνιστώ για το καλύτερο του τόπου μου και του έθνους μας γενικότερα!”.
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα