«Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνεις για να γίνεις πλούσιος»: Σημειώνει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Grant Cardone

Τη δική του οπτική σχετικά με το πως μπορεί να γίνει κάποιος πλούσιος, παρουσιάζει ο Grant Cardone. Άλλωστε, ο ίδιος το έχει καταφέρει. Έχουμε ξανά μιλήσει για την ιστορία του στο It’s Possible: Ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα από πολύ δουλειά (και έξυπνες κινήσεις) έχει καταφέρει σήμερα να διαθέτει 4 μεγάλες εταιρίες στην κατοχή του. Παράλληλα, είναι ένας από τους best seller συγγραφείς των New York Times.

Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να γίνει πλούσιος; Πάντως όχι
να «κόβει» χρήματα από μικροπράγματα όπως ο καφές. Αυτό λέει ο Gardone, σε άρθρο του στο CNBC. «Αν δεν έχεις έσοδα, δεν υπάρχει χρήμα να εξοικονομήσεις» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Ακόμα κι αν εξοικονομείς 5 δολάρια κάθε ημέρα, από τον καφέ σου στα Starbucks, θα έχεις 10.000 δολάρια σε περίπου 5 χρόνια. Αν νομίζεις ότι 10.000 δολάρια θα σου αλλάξουν τόσο πολύ τη ζωή, τότε μάλλον είσαι χαζός».

Αν θες πραγματικά να αποκτήσεις πολλά χρήματα, θα πρέπει να εστιάσεις στο εισόδημα. Μάλιστα, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος παραθέτει 5 tips για να καταφέρεις να φτάσεις στον μεγάλο στόχο.

1– Πίστεψε σε εσένα: Οι επιτυχημένοι άνθρωποι επενδύουν χρόνο, ενέργεια και χρήμα στο να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Επένδυσα στον τομέα των πωλήσεων, κάνοντας εκπαίδευση, όταν ήμουν 25 χρονών. Το να επενδύεις στον εαυτό σου, είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να πραγματοποιήσεις.

2– Βρείτε τη σωστή δουλειά: Οι πλούσιοι έχουν την ικανότητα να «μπαίνουν» στη σωστή εταιρία, τη στιγμή που υπάρχει ευκαιρία για ανάπτυξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά μια δουλειά. Αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι απλά μια δουλειά. Πρέπει να μπεις στο κατάλληλο «όχημα». Δηλαδή στην επιχείρηση που μπορεί να σου ανοίξει πόρτες και προοπτικές. Πέρα από τον τρέχοντα μισθό.

3– Να είσαι σπουδαίος σε ότι κάνεις: Στόχευε να είσαι στην κορυφή, όχι απλά στον μέσο όρο. Κάθε βιομηχανία μπορεί να είναι επίπονη, για όσους βρίσκονται στον μέσο όρο ή πιο κάτω. Αλλά επιβραβεύει αυτούς που ξεχωρίζουν και είναι σπουδαίοι. Αυτοί που ζουν και αναπνέουν για το επάγγελμα τους -και έχουν επιμονή- είναι συνήθως αυτοί που φτάνουν στην κορυφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο itspossible.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέντε, Σημειώνει, Grant Cardone,pente, simeionei, Grant Cardone