Οι νέες πιάτσες της πορνείας στην Αθήνα

Ξαφνικά η οδός Θεάτρου και οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, που κάποτε έσφιζαν από τον φθηνό αγοραίο έρωτα που τόσο... πρόθυμα προσέφεραν οι λεγόμενες "μαυρούλες"... ερήμωσαν. Στη λεωφόρο Συγγρού οι τραβεστί έχουν μειωθεί αισθητά. Και ξαφνικά, περιοχές "χλιδάτες", όπως η Κηφισιά, το Γαλάτσι, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα έγιναν πιάτσες των ροζ απολαύσεων...

Τα στέκια της πορνείας, άλλαξαν. Η οικονομική κρίση έστρεψε τους νταβατζήδες με τις "κοπέλες τους" να μετακομίσουν σε πιο...
χλιδάτες περιοχές. Πλέον στο κέντρο δεν κυκλοφορεί κανείς. Υπάρχει τρομακτικό θέμα επιβίωσης.
Αντίθετα, σύμφωνα με έρευνα του planet-greece άλλες περιοχές της Αθήνας, δείχνουν πλέον να μετατρέπονται σε... λεωφόροι του έρωτα.
Στο Γαλάτσι
Αρκετές από τις "μαυρούλες" του κέντρου έχουν μετακομίσει πλέον στο Γαλάτσι. Στην αρχή βρίσκονταν κοντά στην οδό Πατησίων, στους πρόποδες της Γαλατσίου. Όμως, πλέον, μέρα με τη μέρα παίρνουν την άγουσα και τα τελευταία βράδυα συναντά κανείς μαύρες καλλονές του έρωτα ακόμη και στα μέσα της οδού Γαλατσίου.

Στη Νέα Ερυθραία
Κάποιοι σωματέμποροι σκέφτηκαν πιο εμπορικά. Άδραξαν της ευκαιρίας κι αποφάσισαν να μεταφέρουν μερικές από τις "κοπέλες τους" στα βόρεια προάστια, με σαφή στόχο τα γεμάτα πορτοφόλια των πελατών στην Κηφισιά. Ξαφνικά τα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας, στη Νέα Ερυθραία, έγιναν στέκι του "μαύρου" αγοραίου έρωτα. Οι... δουλειές ανθίζουν.
Οι φοιτήτριες της λεωφόρου Ποσειδώνος
Στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, βλέπει κάποιος πανέμορφα κορίτσια, νεαρής ηλικίας, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες! Το ίδιο και στο αγγλικανικό νεκροταφείο, στο Παλαιό Φάληρο, όπως και στο Δέλτα του Φαλήρου, στην παλιά παραλιακή. Το εντυπωσιακό είναι ότι αρκετές κοπέλες βρίσκονται εκεί οικειοθελώς, χωρίς να έχουν προστασία.
Η Καβάλας... των στεναγμών
Εκεί που η πιάτσα των τραβεστί στη Συγγρού έχει αρχίσει να "σπάει", στην λεωφόρο Καβάλας, οι τρανσέξουαλ δίνουν βροντερό παρόν. Στο ύψος των ΚΤΕΛ, μπορεί κάποιος να βρει τραβεστί που έχουν υποβληθεί ακόμη και σε επέμβαση αλλαγής φύλλου.

Το εντυπωσιακό ωστόσο, στο οδοιπορικό του planet-greece, σε όλους τους παραπάνω δρόμους είναι η απουσία της αστυνομίας! Λες και οι δρόμοι αυτοί δεν υπάρχουν στο σχέδιο περιπολιών τους. Περίεργες συμπτώσεις ή κάποιοι έχουν πολλές δυνατότητες να επηρεάζουν βάρδιες και καταστάσεις;
planet-greece
Keywords
Αναζητήσεις
πιατσα πουτανες, crossdresser λεωφορο πατησιων
Τυχαία Θέματα