Οι αλλοδαποί έκαναν την Ελλάδα ένα απέρνατο "οίκο ανοχής"..Δίπλα από φροντιστήριο της Λαμίας πόρνες κάνουν πιάτσα και ψαρεύουν ηλικιωμένους ..όλα συμβαίνουν υπό το βλέμμα των νταβατζήδων

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι περαστικοί απο την πλατεία  Πάρκου της Λαμίας, αλλά και  τα ανήλικα παιδιά που παρακολουθούν τις σκηνές απείρου κάλλους. Σύμφωνα με το LamiaReport αλλοδαπές κάνουν πιάτσα και... ψωνίζουν κυρίως ηλικιωμένους, στο κεντρικότερο σημείο της αγοράς.

Οι πελάτες οδηγούνται σε κοντινά ξενοδοχεία και η ταρίφα είναι από 20-50 ευρώ. Μάλιστα, τις μέρες που ο παππούς έχει πάρει τη σύνταξη οι "καλές κοπέλες" φροντίζουν να τους ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο καθώς αρκετοί ηλικιωμένοι έχουν πέσει και θύματα κλοπών.

Σύμφωνα με το LamiaReport, όλα συμβαίνουν υπό το βλέμμα των νταβατζήδων και γι΄αυτό κάποιοι φοβούνται να μιλήσουν, ενώ οι ίδιοι οι ηλικιωμένοι που πέφτουν θύματα ντρέπονται να το παραδεχτούν.
Το όλο θέαμα το κάνουν χάζι ακόμη και οι μαθητές του γειτονικού φροντιστηρίου.Για να μαθαίνουν τα "καλά" της πολυπολιτισμικότητας.
Μπουρδέλα παντού..και ελεύθερη οικονομία.
Keywords
Αναζητήσεις
οικοι ανοχης λαμια, μπορδελα στην λαμια
Τυχαία Θέματα