Νίπτει τας χείρας του το ΝΑΤΟ - «Άδειασμα» από Στόλτεμπεργκ: «Να τα βρείτε μόνοι σας για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών»

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ»..«Ντίπτει τας χείρας του το ΝΑΤΟ για το θέμα των δύο συλληφθέντων από την Τουρκία, Ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο γενικός γραμματέας της βορειοατλαντικής συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolou ξεκαθάρισε πως «πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα
και η Τουρκία». Ο κ. Στόλτενμπεργκ, μάλιστα, αναφερόμενος στην Τουρκία, είπε ότι συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ,

«Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Ευχαριστώ γι’ αυτό την Τουρκία. Οι ανησυχίες της χώρας για την ασφάλειά της είναι θεμιτές» πρόσθεσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.
Πηγή: iefimerida.gr
Ο Γενς Στόλτενμπεργκ είναι Νορβηγός οικονομολόγος, που διετέλεσε πρωθυπουργός της Νορβηγίας από το 2000 ως το 2001 και από το 2005 ως το 2013. Είναι πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας από το 2002. Εκλέγεται βουλευτής από το 1993. Και είναι Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ από την 1η Οκτωβρίου του 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα