Κομοτηνή:Περιέργη υπόθεση για ναρκωτικά,κατέληξε να έχει οσμή κατασκοπείας

 Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση  που «μυρίζει» κατασκοπεία βρέθηκαν  οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ροδόπης, καθώς έκαναν έρευνες για… ναρκωτικά σε δύο μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής. Ναρκωτικά δεν βρήκαν, αλλά οι φωτογραφίες από ελληνικά στρατόπεδα μαζί με το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» και προπαγανδιστικό υλικό, κινητοποίησαν τις αρχές!
(Η σημαία ήταν ίδια σαν αυτήν που έχει ο και ψευτομουφτής Μετέ στο γραφείο του) και σύμβολα των Γκρίζων Λύκων, δίνοντας σαφές στίγμα των απόψεων των κατευθύνσεων και της δράσης τους.
Θα περίμενε κανείς η παραπάνω είδηση, να πάρει την θέση που αντικειμενικά
της αξίζει στην επικαιρότητα, παρ' όλα αυτά καθόλου δεν μας ξενίζει το γεγονός ότι ακόμη μιά φορά, το επικοινωνιακό κατεστημένο αρνήθηκε έστω και να αντιληφθεί το γεγονός. κατορθώνοντας να το υποβαθμίσει και στο τέλος να το εξαφανίσει...
Πως οι αστυνομικοί έπιασαν τους δράστες..
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τους δυο υπόπτους, για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Όταν τους οδήγησαν στο τμήμα και ερεύνησαν όσα είχαν πάνω τους, αντίκρισαν έκπληκτοι στο μενού των κινητών τους τηλεφώνων φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους στρατοπέδων στα οποία είχαν υπηρετήσει, στην Αλεξανδρούπολη και την Χαλκιδική.

Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό  για να κινήσει υποψίες, το σήμα της ακροδεξιάς τουρκικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι» και η… «σημαία» της Δυτικής Θράκης ήταν! Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν αμέσως την ΕΥΠ, κλιμάκιο της οποίας έφτασε στο τμήμα και ανέλαβε την ανάκριση των συλληφθέντων οι οποίοι δεν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα αν δεν αποσαφηνιστεί ο ρόλος τους.

Keywords
Αναζητήσεις
παπαζογλου κομοτηνη ναρκωτικα
Τυχαία Θέματα