Ιταλία: Στην αντεπίθεση ο Σαλβίνι για το μεταναστευτικό: «Πρωτόγνωρη βρωμιά η Ευρωπαϊκή Ένωση»!

Στην αντεπίθεση κατά της ΕΕ περνάει ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι ενόψει και της σημερινής υποδοχής του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν από τον ίδιο στο Μιλάνο.

«Η Ευρώπη απέδειξε μία ακόμη φορά ότι είναι μία πρωτόγνωρη βρωμιά, που δεν αξίζει τα λεφτά μου»,είπε ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, μιλώντας την Κυριακή σε οπαδούς του στην μικρή πόλη Πίντσολο στις Άλπεις. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο δόθηκε το πράσινο φως για την αποβίβαση 150 λαθρομεταναστών, που παρέμεναν
εγκλωβισμένοι σε σικελικό λιμάνι.

Οι επιβάτες του πλοιαρίου διάσωσης, που προέρχονταν κυρίως από την Ερυθραία, παρέμεναν στην Κατάνια από την περασμένη Δευτέρα επειδή η ιταλική κυβέρνηση αρνούνταν να επιτρέψει την αποβίβασή τους αν δεν συμφωνούσαν κι άλλα κράτη της ΕΕ να υποδεχθούν ορισμένους εξ αυτών.

Ο Σαλβίνι είπε ότι η Αλβανία δέχθηκε να φιλοξενήσει 20 και άλλους 20-25 η Ιρλανδία, ενώ οι υπόλοιποι θα στεγαστούν από την Καθολική Εκκλησία, «με μηδενικό κόστος» για τον Ιταλό φορολογούμενο.

Κάθε σύγκριση της δυναμικής αντιμετώπισης της εχθρού των Εθνών-Κρατών ΕΕ από τον Σαλβίνι (αλλά και τον Όρμπαν) σε σχέση με την εγχώρια «αντιμετώπισή» της, όχι μόνο από την «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, αλλά και από το υπόλοιπο «Συνταγματικό τόξο» προκαλεί μόνο προβληματισμό σε κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα Πατριώτη.

πηγή - xryshaygh.com
Keywords
Τυχαία Θέματα