Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΡΑΪΑΝ ...(Δείτε εδώ όλη την ταινία με ελλ.υπότιτλους)

Ενώ ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται στην Ευρώπη, στην Αμερική μία μητέρα καταρρέει μαθαίνοντας ότι οι τρεις από τους τέσσερις γιους της, που βρίσκονται στο μέτωπο, έχουν σκοτωθεί. Μπροστά σε αυτή τη τραγωδία, ένας στρατηγός δίνει εντολή να συσταθεί ομάδα διάσωσης του τέταρτου γιου που θεωρείται αγνοούμενος.
Σκηνοθεσία:
Steven Spielberg
Σενάριο:
Robert Rodat
Cast:
Tom Hanks (λοχαγός John H. Miller), Tom Sizemore (υπολοχαγός Mike
Horvath), Edward Burns (στρατιώτης Richard Reiben), Barry Pepper (στρατιώτης Daniel Jackson), Adam Goldberg (στρατιώτης Stanley Mellish), Vin Diesel (στρατιώτης Adrian Caparzo), Giovanni Ribisi (γιατρός Irwin Wade), Jeremy Davies (δεκανέας Timothy P. Upham), Matt Damon (στρατιώτης James Francis Ryan), Paul Giamatti (υπολοχαγός Hill), Dennis Farina (αντισυνταγματάρχης Anderson)

Κριτική SevenArt:
Από τον Νέστορα Πουλάκο:
Από τις πλέον χαρακτηριστικές αντιπολεμικές ταινίες του σύγχρονου κινηματογράφου (που συγκρίνεται μόνο με την "Λεπτή κόκκινη γραμμή" του Τέρενς Μάλικ), μια και εκφράζει την τραγωδία του πολέμου, εν προκειμένω του Β’ Παγκοσμίου, σε όλο της το «μεγαλείο», αγγίζοντας και ξεπερνώντας τα όρια της κτηνωδίας. Ο Σπίλμπεργκ γύρισε μεν ένα ακαδημαϊκό δράμα γύρω από τη διάσωση ενός Αμερικανού στρατιώτη από μια επίλεκτη ομάδα συμπολεμιστών του στα στενά της Νορμανδίας (μετά την περίφημη απόβαση), όμως το ανθρώπινο δράμα είναι στο επίκεντρο του...

Η ταινία έχει ανέβει σε πάρα πολύ καλή ποιότητα και μπορείτε να την δείτε άνετα σε full screen..
Για υπότιτλους πατήστε το κουμπάκι CC και επιλέξτε Ελληνικά ή Αγγλικά (για καλύτερη μετάφραση) έπειτα πατήστε οκ...και .....Δείτε την ταινία...

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται εντός των συνόρων αλλά και στο διεθνή χώρο κάντε like στην σελίδα του eglimatikotita.gr στο Facebook πατώντας εδώ.
Keywords
Αναζητήσεις
η διασωση του στρατιωτη ραιαν ελληνικά, η διασωση του στρατιωτη ραιαν ολη η ταινια
Τυχαία Θέματα