Η απάντηση του Τ.Κουϊκ στην πρόταση Τσίπρα για συνεργασία (ηχητικό)

"Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εν κρυπτώ ή παρασκηνιακές συμφωνίες δεν κάνουμε" ξεκαθάρισε στο Newsit o Τέρενς Κουϊκ και πρόσθεσε "δεν είμαστε κωλοτούμπες, ούτε με τους μνημονιακούς θα συνεργαστούμε ούτε με όσους μας χωρίζει χάος στο μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα".

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες σε όσους παίζουν προβοκατόρικα παιχνίδια λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου
έστειλε o επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων....

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε o Τέρενς Κουϊκ "για μια ακομη φορά εκείνοι οι οποίοι δεν εννοούν να ασχοληθούν με το πως θα πείσουν με το μνημονιακό πρόγραμμά τους όλους εκείνους που έχουν καταστρέψει φερνοντας τη δυστυχία στην Ελλάδα, ασχολούνται με non papers όπως η ΝΔ πάνω απ΄όλα γιατί αυτή έχει το πιο χοντρό πρόβλημα οπως καταλαβαίνω, προβοκάροντας με βάση δηλώσεις τις οποίες μπορεί να έχει κάνει ο καθένας εν αγνοία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ξεκαθαρίστηκε σαφέστατα η θέση μας οτι εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα, μια εθνική αντιπρόταση, την οποία όποιος θελει μετά τις εκλογές ας έρθει από το Α μέχρι το Ω να την προσυπογράψει. Εμείς δεν ειμαστε κωλοτούμπες και το εννούμε όταν λέμε ότι δε θα συνεργαστούμε με τους μνημονιακούς σε καμία περιπτωση όπως επίσης και με όλους εκείνους με τους οποιους μας χωρίζει ένα τεράστιο χάος. Οπως για παράδειγμα σε εθνικά ζητήματα που μας χωρίζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο μεταναστευτικό που μας χωρίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνον. Αρα αυτή η προβοκάτσια να κλείσει μια και καλή διότι για πολλοστή φορά το επαναφερουν μετά από ένα μήνα οταν είδαν πως η συνταγή της προβοκάτσιας δεν πέτυχε την πρώτη φορά.

Ο κύριος Τσίπρας είπε πως έαν ο κύριος Καμμένος, εάν, δεν ειπε οτι θα, δεν είπε οτι συμφώνησαν. Εμείς εν κρυπτώ η παρασκηνιακές συμφωνίες δε κάνουμε. Οτι λέμε, το λέμε δημόσια και θα το πούμε και στη Βουλή. Συνεπώς αναφέρομαι σε εκείνους οι οποίοι ασχολούνται με την προπαγάνδα και την επικοινωνια του κόμματος των Σαμαρο- Συμπιλίδηδων και θα έλεγα εαν ειναι δυνατόν να ασχοληθούν με τη συγκυβέρνησή τους με το ΠΑΣΟΚ και να αφήσουν τους Ανεξάρτητους Ελληνες να κάνουμε τη δουλειά μας προσπαθόντας να φτάσουμε στις εκλογές και να σώσουμε την Ελλάδα από την κατοχή την οποία εκείνοι υπέβαλλαν.

Δε θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση σαν εκπρόσωπος του κόμματος σε κανέναν να προβοκάρει αυτο που κάνουμε. Εμείς για να το κλείσω μια και καλή το θέμα, και δια του προέδρου μας του Πάνου Καμμένου χθες το βράδυ ο οποίος έκανε δήλωση και με ανακοίνωση του κόμματος μας, ξεκαθαρίσαμε το θέμα" είπε τέλος ο κύριος Κουϊκ.

Ακούστε ολόκληρη τη δήλωση του κυρίου Τέρενς Κουϊκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σχολιάζοντας non papers και νέα σενάρια για συγκυβέρνησή τους με το ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν ως εξής:

Η Εθνική Αντιπρόταση, το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,είναι σαφές κ
Keywords
Τυχαία Θέματα