ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ..ΤΕΧΝΗΤΗ Η ΣΕΛΗΝΗ;


Και... Τι θα συμβεί με την Αντιστροφή των Πόλων!

Ξεκινάμε την αναφορά μας με τα Ορφικά κείμενα. Σ’ αυτά μέσα διαβάζουμε ότι έφτιαξε, λέει, ο Θεός έναν κόσμο μεγάλο, τον οποίο οι θεοί τον ονομάζουνε Σελήνη και οι άνθρωποι Μήνη.

Λέει επίσης πως εκεί πάνω στη Σελήνη είδαμε ότι έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, καθώς και πολύ μεγάλα κτίρια!Αυτά τα πράγματα είναι αναμφίβολα γραμμένα μες στα Ορφικά κείμενα και ήταν για πολύ καιρό «θαμμένο»... Ξαφνικά όμως βγήκε στην τηλεόραση και ο κόσμος είδε τι ήταν γραμμένο στα Ορφικά κείμενα!... Άρχισαν τότε μερικοί να λένε: «μα τι πράγματα γράφανε
οι αρχαίοι Έλληνες στα Ορφικά»; Αμφέβαλλαν δηλ. ότι στη Σελήνη ήταν δυνατόν να έχει τέτοια πράγματα...

Η αλήθεια ποια είναι; Πως έχουμε αναφορές στην αρχαία ελληνική γραμματεία πρώτα απ’ όλα για Προσέληνους Σελλούς και για Προσέληνους Αρκάδες. Συγκεκριμένα οι αναφορές αυτές λένε ότι όταν πρωτοχτιστήκανε οι πρώτες πόλεις στην Αρκαδία... ΔΕΝ υπήρχε η Σελήνη!!!

Η Σελήνη – λένε πάντα τα αρχαία ελληνικά κείμενα – εμφανίστηκε μετά!... Ας δούμε όμως τώρα και τι λέει η επιστήμη. Ποια είναι δηλ. η θέση των σύγχρονων επιστημόνων. Αυτοί πιστεύουν ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν έπεσε ένας πάρα πολύ μεγάλος μετεωρίτης (ή κάτι άλλο παρόμοιο) πάνω στη Γη. Τότε ένας πολύ μεγάλος όγκος αποτελούμενος από υλικό σκόνης έφυγε από τον πλανήτη μας και κατευθύνθηκε προς το διάστημα.
Το υλικό αυτό περιστρεφόμενο γύρω απ’ τη Γη διαμόρφωσε σε ταχύτατο χρόνο (ίσως και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο!) τη Σελήνη, η οποία στην πορεία – με την πάροδο δηλ. του καιρού – σταθεροποιήθηκε [έγινε δηλ. συμπαγές ουράνιο σώμα]... Όσον δε αφορά τις αντιρρήσεις ορισμένων ότι αυτά τα παραπάνω δύσκολα στέκουν και ότι η Σελήνη είναι πάρα πολύ παλιά, υπάρχει η απάντηση, που είναι σύμφωνη με τις ιστορικές αναφορές της αρχαιοελληνικής γραμματείας και με ό,τι πιο σύγχρονο στην επιστήμη. Και είναι σίγουρο ότι όλα αυτά συνέβησαν πριν από δισεκατομμύρια ίσως χρόνια!
Το βασικό ερώτημα που μπαίνει εδώ είναι πώς άραγε οι Αρκάδες ζούσαν πριν την δημιουργία της Σελήνης; Αλλά και πώς άραγε τα Ορφικά κείμενα μιλούσαν με απόλυτη ακρίβεια για τις εκλείψεις της Σελήνης, τις οποίες και τις χρονολογούν (πάμε 48.000 χρόνια πριν...); Αλλά και πώς επίσης μιλούσαν τα ίδια αυτά κείμενα των αρχαίων Ελλήνων για πράγματα και καταστάσεις που ακόμη και σήμερα εκπλήσσουν τους επιστήμονες (αστρονόμους, μαθηματικούς, φυσικούς κτλ.);... Η Γη βεβαίως είναι 4,5 δισεκατομμυρίων ετών στο σύνολο. Και για να φύγει ένα οποιοδήποτε σώμα από τη Γη, λόγω κρούσης, να αποσπαστεί δηλ. απ’ αυτή και έπειτα να γίνει σφαιρικό, θα πρέπει να είναι ρευστό (αλλιώς δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να γίνει σφαιρικό). Υπάρχει επίσης η αντίρρηση ότι η Γη δεν ήταν τότε σε κατάσταση να μπορεί να έχει στερεό φλοιό και συνεπώς δεν υπήρχαν άνθρωποι πάνω στον πλανήτη μας! Σ’ αυτό όμως μπορούμε να απαντήσουμε: εξαρτάται ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ άνθρωποι υπήρχαν πάνω στη Γη!... Και πώς άραγε γνώριζε το κοινό των αρχαϊκών Ελλήνων, των Προ
Keywords
Αναζητήσεις
γεωργιος παλμος χαραμης, γιωργοσ παλμοσ τελευταια νεα 2016
Τυχαία Θέματα