Ειρωνική συμπαράσταση για το χαράτσι της ΔΕΗ.... από τους Τούρκους

Εκμετάλλευση με κάθε τρόπο του ελληνικού δράματος επιχειρεί η γειτονική Τουρκία υπό τον μανδύα μάλιστα της …συμπόνιας.

Σήμερα προβάλει ιδιαίτερα την υπόθεση του ρεύματος της ΔΕΗ και κάποιοι ποδοσφαιριστές – αθλητές είναι απλήρωτοι λόγων έλλειψης ρευστότητας: Η Sabah σε μονόστηλο των εσωτερικών σελίδων και με τον τίτλο .......
«Δεν θα δοθεί ρεύμα σε όσους χρωστούν στην γείτονα» γράφει ότι στην Ελλάδα
αποφασίστηκε να διακοπεί το ρεύμα 250.000 οικογενειών που δεν κατέβαλαν τον φόρο μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ. Εληξε η προθεσμία των 80 ημερών που είχε δώσει η κυβέρνηση για την καταβολή .

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Vatan στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Διακόπτεται το ηλεκτρικό ρεύμα 250.000 οικογενειών στην γειτονική χώρα λόγω χρέους και οι οργισμένοι βγήκαν στους δρόμους».

Η Birgun με τον τίτλο « Οι αθλητές στην Ελλάδα στα όρια της πείνας» γράφει ότι στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης επηρεάζονται όλοι οι τομείς. Επειδή δεν καταβλήθηκαν οι μισθοί ορισμένων ελλήνων και ξένων αθλητών άρχισαν να αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.

Η Taraf με τον τίτλο «Κρίσιμη εβδομάδα για την Ελλάδα» γράφει για την αντιπροσωπεία του ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών που πάει στην Ουάσιγκτον και θα προβεί σε επαφές για την εξασφάλιση συνεννόησης για το σχέδιο PSI. Οι αρμόδιοι θα λάβουν μέρος την Τετάρτη στην κρίσιμη Σύνοδο του ΔΣ του ΔΝΤ για την Ελλάδα. Ο Ελληνας πρωθυπουργός κ Παπαδήμος τόνισε ότι πιστεύει πως οι συνομιλίες για το σχέδιο PSI θα φθάσουν έγκαιρα σε αποτέλεσμα.
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται εντός των συνόρων αλλά και στο διεθνή χώρο κάντε like στην σελίδα του eglimatikotita.gr στο Facebook πατώντας εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα