Εμπλοκή Μπέου (;) και με την Καμόρα της Θεσσαλονίκης

Ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται πως εμπλέκεται στο... περιβόητο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατηγορείται για εκβιασμούς και τοκογλυφία!
Σύμφωνα με το blog της εκπομπής «Η Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη....

το όνομα του Αχιλλέα Μπέου εμπλέκεται στο κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών της Θεσσαλονίκης.

Όπως
αναφέρει το δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος Χρ.Τελίδης αποκάλυψε ότι ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου παρέδωσε ακάλυπτη επιταγή 220.000 ευρώ στον Μάρκο Καραμπέρη, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους στο στήσιμο αγώνα Εθνικής ομάδας των βαλκανίων!

Επίσης ο διευθυντής του γραφείου του «ΕΘΝΟΥΣ» στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Τελίδης φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του «Sentra 103,3» δίνοντας νέα στοιχεία για το «συνδικάτο του εγκλήματος» που δρα στην πόλη της Μακεδονίας.

Τα νέα στοιχεία που βγήκαν στο προσκήνιο, αφορούν στην εμπλοκή του Αχιλλέα Μπέου, καθώς και στήσιμο αγώνα εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Βαλκανίων!

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπέο, ο γνωστός παράγοντας έδωσε μια ληγμένη επιταγή στον Καραμπέρη, ύψους 220.000 ευρώ!

Το κύκλωμα, εκτός από τις τοκογλυφίες και το ξέπλυμα χρήματος, ασχολήθηκε και με το στοίχημα, αλλά και με το στήσιμο αγώνων! Συγκεκριμένα υπάρχει συνομιλία Έλληνα πληροφοριοδότη, ο οποίος υποστηρίζει στην συνομιλία ότι «είμαι φίλος με τον προπονητή της «Χ» Εθνικής ομάδας και το ματς θα λήξει με σκορ....»!

Υπάρχουν και συνομιλίες μεταξύ των αδελφών Καραμπέρη για τα δελτία που κερδίζουν στο στοίχημα και για άλλες παράνομες δραστηριότητες. Ο μικρός αδερφός, υπενθυμίζουμε ότι έχει διατελέσει και πρόεδρος στον Αρη…

Ακόμα ο Χρ. Τελίδης αποκαλύπτει ότι υπάρχει τουλάχιστον μία συνομιλία του κ. Μελέτη με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Ιούλιο του 2011. Στον Ντέμη μάλιστα, έριξαν το επιτόκιο από το 10% στο 6,5%, καθώς ήταν καλοπληρωτής, εξαιτίας της διοργάνωσης συναυλιών.

Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό ότι η υπόθεση αναμένεται να βγάλει στο προσκήνιο αποκαλύψεις με τη μορφή χιονοστιβάδας, καθώς υπάρχουν πολλές χιλιάδες σελίδες στην δικογραφία και υπάρχουν πολλά ακόμα να γραφούν.
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται εντός των συνόρων αλλά και στο διεθνή χώρο κάντε like στην σελίδα του eglimatikotita.gr στο Facebook πατώντας εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα