Δίνουν εκατομμύρια στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες,αλλά για τους Βορειοηπειρώτες δεκάρα τσακιστή...

Την ώρα που το κράτος διέθετε πακτωλό χρημάτων στις ΜΚΟ για τα "δικαιώματα" των μεταναστών, απέκλειε από κάθε είδους χρηματοδότηση τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για τα δίκαια του ελληνισμού της Β. Ηπείρου!.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων στην Ασκληπιού τελέσθηκε μνημόσυνο για τον Άξιο και Άγιο Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Σεβαστιανό, τον άνθρωπο που αγωνίσθηκε με όλες του τις δυνάμεις για τα δίκαια του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, τον άνθρωπο που μετέφερε
σε όλο τον κόσμο το δράμα και το κλάμα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, τον άνθρωπο που δημοσιοποίησε τις θηριωδίες των Αλβανών μέχρι το Κογκρέσσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τον Μητροπολίτη που πέθανε πάμφτωχος επειδή το μισθό του τον διέθετε εξ ολοκλήρου στους Βορειοηπειρώτες καθώς και τις φιλανθρωπίες που περνούσαν από τα χέρια του. Γι αυτό τα παπούτσια του είχαν τρύπιες σόλες!
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα Hellas Online! Πατήστε εδώΗ εκκλησία κατάμεστη από κόσμο, η ελληνική σημαία μαζί με τη βυζαντινή κάτω από το κόλυβο και ένας νεαρός να κρατάει την ελληνική σημαία δίπλα. Ο κόσμος όλος ήταν συγκινημένος.

Στην ομιλία που αναγνώστηκε μετά το πέρας του μνημοσύνου, ακούσαμε αυτό το απίστευτο:
Οι δύο οργανώσεις που ίδρυσε ο Σεβαστιανός ΣΦΕΒΑ και ΠΑΣΥΒΑ με σκοπό τη δραστηριοποίηση αυτών στα δίκαια του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, μένουν χωρίς χρηματοδότηση!!!
Την ώρα που (συμπληρώνω εγώ) ένα σωρό οργανώσεις για μετανάστες, τύπου ΜΚΟ χρηματοδοτούνται αφειδώς από τους ανθέλληνες του Πασόκ!!!
Απίστευτο και όμως αληθινό.
Την ώρα που από το υστέρημα των Ελλήνων ρέουν ακόμα και σήμερα με αυτή την κρίση, πακτωλοί χρημάτων προς αυτές τις ΜΚΟ, προς τους διάφορους συνδέσμους -δήθεν- φιλίας και συνεργασίας, προς τα διάφορα "στέκια" και "σχολεία" που ποτέ και κανείς δεν ήλεγξε τη δράση τους, την ίδια ώρα οι οργανώσεις αυτές που ασχολούνται με τη Βόρειο Ήπειρο με αυτό το κλεμένο, ελληνικότατο κομμάτι της Ηπείρου, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, όπως είπε ο ομιλητής!

Τα συναισθήματα του κόσμου γύρω μου εκφράστηκαν με τις λέξεις "ντροπή, αίσχος, απίστευτο κλπ."
Είναι να μην αισθάνεται οργή και ντροπή ο οποιοσδήποτε Έλληνας τα ακούσει αυτά;
Να σημειωθεί ότι άξιος συνεχιστής του Σεβαστιανού είναι ο διάδοχός του Ανδρέας.
Στοιχεία για το Μητροπολίτη Σεβαστιανό θα βρείτε εδώ:

http://www.sfeva.gr/454D1D39.el.aspx

Επίσης, ιστορικά στοιχεία για τη Βόρεια Ήπειρο θα βρείτε στην ίδια ιστοσελίδα επιλέγοντας ιστορικά στοιχεία στην πάνω γραμμή.
Τρόπους να βοηθήσει κάποιος το έργο των οργανώσεων αυτών που ίδρυσε ο Σεβαστιανός, είτε προσφέροντας οικονομική βοήθεια, είτε αγοράζοντας κάποιο ημερολόγιο ή βιβλίο τους θα βρει στην ίδια σελίδα.

Ελευθερία του Λόγου για το eglimatikotita.grΠατήστε εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα