«Χοντρή μπίζνα» με τους «πρόσφυγες» στο υπό κατάληψη City Plaza: 6 εκατομμύρια, υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια, ότι λαμβάνουν οι «αλληλέγγυοι»...

Το εν λόγω ξενοδοχείο τελεί υπό κατάληψη από ΜΚΟ και αλληλέγγυους κάθε λογής. Διαβάστε τι αναφέρει στο κείμενό της η ιδιοκτήτρια:
“Κι ας έχω γίνει κουραστική για κάποιους, θα σας μιλήσω με νούμερα.

-20 Νοεμβρίου 2016 Τα ποσά που εισέρχονται στο καταπατημένο ξενοδοχείο μου από τις ΜΚΟ διεθνείς κι εγχώριες, δύο εκ των οποίων καταλύουν και στο ξενοδοχείο, είναι περίπου 15.000 ανά άτομο
ετησίως, δλδ δεδομένου ότι οι κλέφτες-καταπατητές-δήθεν αλληλέγγυοι δηλώνουν ότι φιλοξενούν 400 άτομα (πράγμα αδύνατον κατά την γνώμη μου και φυσικά δεν υπάρχουν επίσημες καταγραφές των ατόμων που μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα), ανέρχεται στο ποσόν των τουλάχιστον 6.000.000 ευρώ.

Τα οποία, φυσικά, μην πληρώνοντας διαμονή και ταϊζοντας τους φακές, καρπώνονται τα… καθίκια. Ξαναπείτε με αισχρή εμένα, κι ότι θέλω να βγάλω λεφτά απ την ιδιοκτησία μου! Χαχαχαχα Ναι μωρέ, ας βγάλει ο Γιαννόπουλος, ο Ανδρουλιδάκης, η πρώην σύζυγος Λαφαζάνη κι η κόρη του Ολγα (που το χει σπουδάσει κιόλας το αντικείμενο) κι όλα τα υπόλοιπα μικρά και μεγάλα καθίκια που χουν κωλοκάτσει εκεί μέσα, αλλά όχι η Παπαχελά! Τζιζ!

Η Παπαχελά στον δρόμο, τα καθίκια με περιουσίες τεράστιες απ την «αλληλεγγύη» στις πλάτες προσφύγων και ιδιοκτήτριας. Το ξερατό μου προς απάντηση σ όσους ακόμα με βρίζουν.”

Υπενθυμίζουμε πως η εν λόγω ιδιοκτήτρια είχε απασχολήσει τα μέσα όταν “πανηγύριζε ” για τη στέγαση “προσφύγων ” έως ότου συνειδητοποίησε πως η ανάρτηση για την κατάληψη αφορούσε το δικό της ξενοδοχείο….

Εξού και το ιδιαιτέρως καυστικό κείμενο. Αυτό βέβαια σε καμμία περίπτωση δεν αναιρεί την κατάσταση και το πάρτι εκατομμυρίων που γίνεται από τους αλληλέγγυους.

Πηγή : www.elkosmos.gr
Keywords
Αναζητήσεις
όλγα λαφαζάνη κατάληψη σίτι πλάζα, η κορη του λαφαζανη σε μκο
Τυχαία Θέματα