Χαμός στη βουλή μεταξύ Κασιδιάρη,Παπανάτσιου και Κακλαμάνη.Πήρε το μικρόφωνο από την υπουργό ο Κασιδιάρης [βίντεο]

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη βουλή την ώρα που η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου απαντούσε σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη,για το άθλιο καθεστώς προνομίων που απολαμβάνει το πολιτικό Σύστημα

www.eglimatikotita.gr
-20 Μαρτίου 2017 Η κ. Παπανάτσιου χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος άρχισε να φωνάζει, πλησιάζοντας μάλιστα τα υπουργικά έδρανα.

Της πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε πως: «Εγκληματική οργάνωση είναι ο Σύριζα και όλα τα κόμματα που ψηφίζουν μνημόνια και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό».

"Μην γράφετε τίποτα από όσα λέει ο κ. Κασιδιάρης. Μην τυχόν γραφτεί η ύβρις προς την κυρία υπουργό. Δεν θα γραφτεί τίποτα από ό,τι ειπώθηκε εκτός μικροφώνου, ιδιαίτερα η έκφραση "είστε αισχρή" προς την κυρία υφυπουργό, την οποία αποδοκιμάζουν όλες οι πτέρυγες της βουλής. Το ποια είναι η σχέση της Χ.Α. με τον κοινοβουλευτισμό δεν περιμέναμε να τη μάθουμε σήμερα μέσα από το συγκεκριμένο παραλήρημα" τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμός, ΚασιδιάρηΠαπανάτσιου, Κακλαμάνη Πήρε, Κασιδιάρης [βίντεο],chamos, kasidiaripapanatsiou, kaklamani pire, kasidiaris [vinteo]