ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» Τούρκου δημοσιογράφου: Τι ετοιμάζουν Τούρκοι πράκτορες στην Ελλάδα;

Η καταγγελία του Τούρκου δημοσιογράφου έρχεται σε μια στιγμή κρίσιμη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Μάλιστα ο αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος, διερωτάται εάν οι άνδρες των Τούρκικων Μυστικών Υπηρεσιών, «ετοιμάζουν κάτι» στην Ελλάδα.

Μεγάλη ανησυχία αλλά και σοβαρό ζήτημα εθνικής ασφάλειας εγείρει η καταγγελία γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή της της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, για αυξημένη δράση ανδρών των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών
στην Ελλάδα.

Ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ σε ανάρτησή του στο twitter επικαλείται πηγές που διαθέτει στην Τουρκία σύμφωνα με τις οποίες οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας (ΜΙΤ) έχουν κλιμακώσει τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα.

Ο Μποζκούρτ, ο οποίος διατηρούσε πολύ καλές πηγές στην τουρκική αστυνομία και στο δικαστικό σώμα, αναφέρει τα εξής:

«Οι πηγές μου αναφέρουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυξάνοντας και τον αριθμό των επιχειρησιακών. Σχεδιάζεται κάποια συνωμοσία;».

Δείτε το tweet του Τούρκου δημοσιογράφου:

My sources are telling me #Turkey intel has escalated clandestine ops in #Greece, raising the number of operatives. Plotting something?— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) March 27, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα