Απίστευτος διασυρμός τσιγγάνου στο facebook.Τον κατηγορούσαν ότι βίασε 5χρόνη στο Μενίδι

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι οικογενειάρχης,πολύ δημοφιλής στην περιοχή και ασχολείται κατά κύριο λόγο με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο...Με μια μικρή έρευνα που κάναμε από το eglimatikotita.gr, είναι πολλοί που μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και θεωρείται πολύ έντιμος και φιλήσυχος άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα...
Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, είναι φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού και του ποδοσφαίρου γενικότερα.Ίσως αυτό να είναι και ο λόγος που κάποιοι τον στοχοποίησαν.

Το ellinikahoaxes.gr γράφει τα εξής:
Στο μαγικό κόσμο του facebook και του διαδικτύου γενικότερα είναι πολύ εύκολο να διασυρθεί κάποιος αθώος. Αρκεί κάποιος να ανεβάσει μια κακόβουλη ανάρτηση και θα βρεθούν αρκετοί χρήστες που θα την αναπαράγουν και θα οδηγήσουν στην άδικη στοχοποίηση ανθρώπων.

Κυκλοφόρησε η παρακάτω δημοσίευση που δεν περιορίστηκε μόνο στο facebook αλλά δημοσιεύθηκε και από κάποια blogs. newsthessaloniki.gr - tro-ma-ktiko.blogspot.gr - press-news.gr

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Η παραπάνω δημοσίευση περιέχει αρκετά στοιχεία που μας δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά.
Πως είναι δυνατόν, οι κάτοικοι της απέναντι πολυκατοικίας να παρακολουθούσαν και να μην επέμβουν;

Ακόμη αν παρατηρήσετε στο κείμενο της ανάρτησης υπάρχουν λανθασμένες αναφορές όπως, «Ελληνική αστυνομία Αχαρνών» και «Μενιδιατικες Αρχές».

https://archive.is/QlF21

Επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, και μας τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο περιστατικό βιασμού 5χρονου κοριτσιού στο Δήμο Αχαρνών.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτά που κοινοποιούν. Ο διαδικτυακός εκφοβισμός και ειδικά τα «λαϊκά δικαστήρια» είναι εύκολο να στηθούν στο Facebook και περιλαμβάνουν επαναλαμβανόμενη και εχθρική συμπεριφορά απέναντι σε άτομο ή ομάδα ατόμων με σκοπό την πρόκληση συναισθηματικής και ψυχολογικής βλάβης, πολλές φορές χωρίς να φταίνε σε τίποτα.
Οι καταστάσεις αυτές είναι δύσκολο να περιοριστούν, αφού δεν υπάρχει περιορισμός ούτε των ποστ και των μηνυμάτων που διανέμονται και κοινοποιούνται ηλεκτρονικά, ούτε του αριθμού των παραληπτών.
Οι συνέπειες για το άτομο που έχει στοχοποιηθεί, μπορεί να είναι συντριπτικές και εκτός από ψυχολογική φόρτιση και τρομοκράτηση, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να βρεθεί κάποιος θερμοκέφαλος που θα αποφασίσει να πάρει το «νόμο» στα χέρια του.
πηγή: ellinikahoaxes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα