Απαράδεκτο το «παπαγαλάκι» του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βαξεβάνης..Με χαρακτηρισμούς κατά Άδωνι όπως «πατσαβούρα της Βέρμαχτ»

Σε ένα ακόμα διαδικτυακό καβγά επιδίδονται Κώστας Βαξεβάνης και Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή ξανά την συζήτηση που ξεκίνησε από την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να μην πάρει μέρος στο Διεθνές Συνέδριο «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα», που πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε
ένα tweet του γνωστού δημοσιογράφο στο οποίο έγραφε:
«Δεν έχει νόημα να κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης κωλοτούμπα μετά από παρέμβαση των εβραιων-θυμάτων του ναζισμού.Πρέπει να κάνει πλέον περιτομή».

«Το πρωινό σου τουι υπονοεί ότι κάποιο Εβραίοι παίρνουν πολιτικούς και τους απειλούν και αυτοί τα γυρίζουν από φόβο, δηλαδή υιοθετείς όλη την αντισημιτική προπαγάνδα και τα στερεότυπα και στην συνέχεια αναφέρεσαι απαξιωτικά στην περιτομή κοροϊδευτικά. Ντροπή σου. Είμαι βέβαιος ότι κάθε άνθρωπος που σιχαίνεται τον αντισημιτισμό καταδικάζει αυτά που έγραψες! Ντροπή σου και πάλι», του απάντησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Άσε ρε πατσαβούρα της Βέρμαχτ» ανταπάντησε ο Κώστας Βαξεβάνης, χωρίς να είναι ωστόσο σαφές αν απευθύνεται στον Άδωνι Γεωργιάδη ή σε άλλον χρήστη του Twitter που είχε παρέμβει στη δημόσια συζήτησή τους.

«Δεν στάθηκες όμως στη άποψή μου κ τη διαφωνία σου,αλλά μίλησες για συμφέροντα.Γιατί συμφέροντα κ όχι άποψη;Για να απαξιώσεις την άποψή μου; Για την περιτομή τα λένε κοροϊδεύοντας Εβραίοι.Πως αν σου πουν θα κάνεις και περιτομή για να δείξεις μετανοημένος. Αντισημίτες οι Εβραίοι;» συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Πολιτισμένη απάντηση μόλις αποκάλυψα τον αντισημιτισμό σου», σχολίασε ο Άδωνις
Γεωργιάδης.

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα