"Αγανακτισμένοι" GAY και τα σχέδια του Καμίνη για ''pink dollars''


Το Athens Gay Pride ενώθηκε για λίγο με τους Αγανακτισμένους. Παρήλασαν υπέρ της διαφορετικότητας και έφτασαν μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Σημειώθηκαν μικροεπεισόδια και ένταση (Pics+Vids)Ένταση προκλήθηκε για λίγο το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος όταν οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν με πορεία προς το Σύνταγμα με σκοπό να ενωθούν με τους Αγανακτισμένους.
Συνέβησαν κάποια περιορισμένα μικροεπεισόδια, αλλά στη συνέχεια όλα κύλησαν ομαλά.
Βέβαια πρέπει να αναφερθεί ότι κάποιοι από τους συγκεντρωμένους του Συντάγματος δείχνουν αρκετά ενοχλημένοι από την παρουσία των ομοφυλοφίλων και δηλώνουν την αντίθεσή τους με την κίνηση αυτή.Ένταση προκλήθηκε για λίγο το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος όταν οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν με πορεία προς το Σύνταγμα με σκοπό να ενωθούν με τους Αγανακτισμένους.

Συνέβησαν κάποια περιορισμένα μικροεπεισόδια, αλλά στη συνέχεια όλα κύλησαν ομαλά.
Βέβαια πρέπει να αναφερθεί ότι κάποιοι από τους συγκεντρωμένους του Συντάγματος δείχνουν αρκετά ενοχλημένοι από την παρουσία των ομοφυλοφίλων και δηλώνουν την αντίθεσή τους με την κίνηση αυτή.

Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκα και τους Onirama. Την καλλιτεχνική επιμέλεια των εκδηλώσεων έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
Η παρέλαση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Ο δήμαρχος κάνει πράξη τις προεκλογικές του δεσμεύσεις περί σεβασμού στη διαφορετικότητα.
Η απόφαση του κ. Καμίνη έρχεται αμέσως μετά την εξαγγελία του Υπουργού Πολιτισμού για τη διοργάνωση του ''Athens Rainbow Week'' μίας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της χώρας μας. Η κίνηση έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή ''pink dollars'' στη χώρα.


news247
Keywords
Τυχαία Θέματα