LIVE δελτία ειδήσεων:

-Αποβολή των απείθαρχων χωρών από το ευρώ, βλέπει το ΚΚΕ
-Ευάγγελος Βενιζέλος: Υπομονή και σφίξτε τα δόντια!
-ΜέρκελΕλλάδα αποτελεί εξαίρεση στην Ευρωζώνη......
Δελτίο ANT1: Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, τα απείθαρχα
κράτη θα εκδιώκονται από την Ευρωζώνη, αφού όμως πρώτα έχουν επιβληθεί αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Δελτίο ANT1: Αποδοκιμαστικά ήταν τα σχόλια του “ζεύγους” Μέρκελ-Σαρκοζί όσον αφορά στην απόφαση του Βρετανού Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να ασκήσει βέτο στα γαλλογερμανικά σχέδια για αλλαγή των συνθηκών της ΕΕ. “Αυτό που έκανε ήταν κάτι απαράδεκτο”, σημείωσε ο Νικολά Σαρκοζί, ενώ η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως θα ήταν πολύ πιο ευχαριστημένη εάν η Βρετανία είχε πει “ναι”. Χαρακτηριστικό του κλίματος εναντίον του Κάμερον είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ομαδικής φωτογραφίας των Ευρωπαίων ηγετών, ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν απομονωμένος στη δεύτερη σειρά και συνοφρυωμένος.
Δελτίο ANT1: Μπορεί ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος να εμφανίστηκαν αισιόδοξοι μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, ωστόσο από τη Δευτέρα με τον ερχομό της Τρόικας ξεκινούν οι πιο κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Μάλιστα με δεδομένο ότι δεν έχουμε επιτύχει τους προηγούμενους στόχους, η λιτότητα και τα νέα μέτρα θεωρούνται δεδομένα. Χαρακτηριστική είναι η φράση του Ευάγγελου Βενιζέλου: Υπομονή και σφίξτε τα δόντια!

Δελτίο MEGA: “Η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση στην Ευρωζώνη, καθώς πρέπει να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη. Δεν είμαστε σίγουροι για τη βιωσιμότητα του χρέους”, υποστήριξε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Δελτίο ANT1: Ως οι αδύναμοι κρίκοι της Ευρώπης αναδεικνύονται οι χώρες του Νότου, οι οποίες εμφανίζουν δημοσιονομικά ελλείμματα, αφού σύμφωνα με τις προτάσεις της Γερμανίας οι χώρες που εμφανίζουν ελλείμματα, ακόμα και εκείνες που πληρώνουν τόκους, θα υφίστανται αυτόνομες κυρώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα