Επαγγελματικά αυτοκίνητα Fiat: Νέο Fiat Ducato

Το νέο Fiat Ducato είναι η τελευταία εκδοχή του μπεστ σέλερ της κατηγορίας των βαν που στις πέντε γενιές του πήρε πολλά βραβεία, ενώ έχει πουλήσει 2,2 εκατομμύρια μονάδες από το 1981. Το βαν της Fiat είναι 'designed by business' και το μυστικό του είναι πως είναι ικανό να δέχεται εύκολα αλλαγές ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε αγοραστή.
Το νέο Ducato συνεχίζει
να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με το μοναδικό του σχήμα και την ισορροπία του. Έχει δυναμική σχεδίαση με έντονο χαρακτήρα, συνδυάζει με μεγάλη ισορροπία την εμφάνιση με την πρακτικότητα, αλλά η πραγματική αλλαγή έρχεται κάτω από το καπό. Το Ducato είχε πάντοτε αξιόπιστους και οικονομικούς κινητήρες που απέδιδαν υψηλή ροπή σε χαμηλές στροφές και προσέφεραν ευχάριστη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες κίνησης. Το νέο Ducato κάνει ένα βήμα ακόμα πιο πέρα, προς αυτή την κατεύθυνση, με μια εκτεταμένη γκάμα κινητήρων: υπάρχουν τέσσερις νέοι κινητήρες MultiJet turbodiesel άμεσου ψεκασμού προδιαγραφών Euro 5, με ιπποδυνάμεις από 115 έως 177 ίππους, κιβώτια με πέντε ή έξι σχέσεις και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 (από 6,4 l/100 km και 169 g/km). Οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους μια προσεκτικά σχεδιασμένη γκάμα για να επιλέξουν την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στη δουλειά τους.
Εκτός από την ευρεία γκάμα επιλογών στους κινητήρες, το τελευταίο Ducato προσφέρει τρεις νέες...επενδύσεις στο εσωτερικό του με διαφορετικά επίπεδα πολυτέλειας και κομψότητας: αυτό είναι κάτι που κανένας άλλος κατασκευαστής δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή. Επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη προσοχή που δίνουμε στην εργονομία και στην άνεση (σε επίπεδο ακουστικής, εσωτερικού περιβάλλοντος και ανάρτησης), η καμπίνα του Ducato είναι ευρύχωρη, άνετη και εξαιρετικά εργονομική.
Το νέο μας επαγγελματικό όχημα έχει άλλο ένα νέο χαρακτηριστικό: το "Traction+", το καινοτόμο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης που βελτιώνει το κράτημα του αυτοκινήτου σε επίπεδα με χαμηλό συντελεστή τριβής. Η επόμενη γενιά των λύσεων τηλεματικής -από το Blue&Me Nav ως το "eco:Drive Fiat Professional"- κάνει επίσης την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, προτείνοντας την καλύτερη διαδρομή για τους πελάτες ή βοηθώντας τους να οδηγούν σωστά και οικονομικά.
Όπως ακριβώς και η παρούσα γκάμα, έτσι και η νέα προσφέρει πολλές επιλογές για διαφοροποιημένες ανάγκες: οι διαφορετικοί συνδυασμοί από το σασί, τους κινητήρες και τα μηχανικά μέρη σημαίνουν ότι υπάρχουν περίπου 2.000 εκδοχές για βαν ή επαγγελματικές επιβατικές επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα του νέου βαν έχει οκτώ διαφορετικές χωρητικότητες, που καλύπτουν από 8 έως 17 m3, οι οποίες είναι πιο παραγωγικές από πριν (το κόστος ανα χιλιόμετρο εξαρτάται από τα αγαθά που μεταφέρονται) χάρη στους νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro 5 που μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου κατά περίπου 15% (συγκρινόμενοι με τους κινητήρες Euro 4) και αυξάνουν τα διαστήματα για έλεγχο και σέρβις στα 48.000 χλμ. Το Ducato ήταν πάντα στην κορυφή της κατηγορίας του, αλλά το νέο Ducato προσφέρει τώρα α
Keywords
Τυχαία Θέματα