Το νέο προηγμένο GPS της Magellan είναι γεγονός

Προσιτή πλοήγηση υψηλών προδιαγραφών με το eXplorist 310Η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των GPS, η Magellan παρουσίασε το νέο της «παιδί» στην έκθεση OutDoor Show 2011 που διεξάγεται στη Γερμανία.

Πρόκειται για το eXplorist 310, μία προσιτή, άθραυστη και αδιάβροχη φορητή συσκευή πλοήγησης που είναι ειδικά σχεδιασμένη για δραστηριότητες στη φύση.

Το νεότερο μέλος
της οικογένειας eXplorist, προσφέρει στους λάτρεις της φύσης λειτουργίες υψηλών προδιαγραφών, διαθέσιμες συνήθως σε πιο high-end συσκευές, όπως ο παγκόσμιος χάρτης και η δυνατότητα φόρτωσης λεπτομερών τοπογραφικών χαρτών στη συσκευή.

Ο έμπειρος πεζοπόρος που αποζητά την ακριβή πλοήγηση στο βουνό, ο νέος geo-cacher που ξεχύνεται σε πολύπλοκες εξερευνήσεις και ο δραστήριος backpacker που ψάχνει μία εύκολη στη χρήση και ελαφριά συσκευή, θα βρουν στο eXplorist 310 τον ιδανικό συνταξιδιώτη για εκατοντάδες δραστηριότητες στη φύση.

Διαθέτει transflective οθόνη 2,2 ιντσών, η οποία προσφέρει ζωντανά χρώματα καθώς και ένα υψηλής ευαισθησίας GPS chipset με ακρίβεια στα 3 έως 5 μέτρα και δυνατότητα καταγραφής εκατοντάδων διαδρομών, μονοπατιών και σημείων αναφοράς.

Το eXplorist 310 χρησιμοποιεί δύο ΑΑ μπαταρίες, εξασφαλίζοντας έως και 18 ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας σε outdoor δραστηριότητες.

Επιπλέον, το νέο αυτό GPS διαθέτει προ-εγκατεστημένο τον χάρτη Magellan World Edition, ο οποίος περιλαμβάνει λεπτομερές οδικό δίκτυο, αγροτικές περιοχές, σημεία μέσων μεταφοράς και χαρακτηριστικά υδάτων για περισσότερες από 200 χώρες.

Η συσκευή υποστηρίζει πάνω από 10.000 geocaches, ενώ οι χρήστες μπορούν να ενισχύσουν τη λεπτομέρεια και την κάλυψη προσθέτοντας τοπικές εκδόσεις των τοπογραφικών χαρτών Magellan Summit Series.

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν την εξόρμησή τους γρήγορα και με ένα μόνο κλικ να καταγράψουν κάθε τους βήμα, να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους βλέποντας τα στατιστικά της διαδρομής ή να βρουν το δρόμο της επιστροφής χρησιμοποιώντας τη λειτουργία backtrack.

«Το eXplorist 310 είναι μία σημαντική προσθήκη στη σειρά των συσκευών πλοήγησης για outdoor δραστηριότητες, καθώς αποτελεί μία εξαιρετικά ποιοτική συσκευή πλοήγησης σε μοναδική τιμή για όλους τους χρήστες», δήλωσε ο κ. Raffaele Crippa, South European Director και Country Manager της Magellan στην Ελλάδα και συμπλήρωσε:

«Για αρχάριους ή επαγγελματίες, πλέον, η Magellan διαθέτει την κατάλληλη συσκευή GPS για όσους λατρεύουν τις περιπέτειες στη φύση σε ολόκληρο τον κόσμο».
Keywords
Τυχαία Θέματα