Το άσημο παρελθόν των celebrities

Πριν γίνουν μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του Hollywood, ήταν και αυτοί κοινοί θνητοί...
σαν όλους εμάς.

Οι ζωές τους πλέον περιστρέφονται γύρω από τεράστιες επιτυχίες, δεκάδες βραβεία, εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, βίλες χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, υπερπολυτελείς διακοπές, VIP πάρτι, κολλητές φιλίες με μεγάλα ονόματα της μόδας και μια στρατιά παπαράτσι να παρακολουθούν το κάθε τους βήμα.

Πριν από όλα αυτά όμως, όλοι τους είχαν συνηθισμένες ζωές,
σε πολλές περιπτώσεις αρκετά χειρότερες από τις δικές μας, έκαναν συνηθισμένες δουλειές, ίσως υπερβολικά συνηθισμένες και πολλοί από αυτούς χρειάστηκε να παλέψουν με τη φτώχεια μέχρι να ανακαλύψει κάποιος το ταλέντο τους. Ρίξτε μια ματιά στις δουλειές που αναγκάστηκαν να κάνουν διάφοροι celebrities στο παρελθόν και θα δείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό που κάνετε τώρα. Και, που ξέρετε, ίσως στην επόμενη στροφή να σας ανακαλύψει ο δικός σας κυνηγός ταλέντων.



Brad Pitt
Πολύ πριν γίνει διάσημος ηθοποιός, πιο σέξι άντρας στον πλανήτη, άντρας της Angelina Jolie και μία από τις πιο ακριβές μετοχές του Hollywood, ο William Bradley Pitt έβγαζε το ψωμί του οδηγώντας λιμουζίνες που μετέφεραν στριπτιζέζ και ντυνόταν κοτόπουλο για να μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια μεξικάνικου εστιατορίου.



Ozzy Osbourne
Ο «Βασιλιάς του Σκότους» και μία από τις θρυλικότερες μορφές της hard rock/metal σκηνής, ο τραγουδιστής των Black Sabbath, άφησε το σχολείο στα 15 και μέχρι να γίνει γνωστός εργαζόταν βοηθός υδραυλικού αλλά και ως εργάτης σε σφαγεία ζώων.



Gwen Stefani
Τώρα είναι μια από τις διασημότερες τραγουδίστριες της pop μουσικής σκηνής και fashion icon για εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Πριν πιάσει το μικρόφωνο, όμως, η Gwen έπιανε για πολύ καιρό τη σφουγγαρίστρα ως καθαρίστρια στην αμερικάνικη αλυσίδα fast food, Dairy Queen.



Johnny Depp
Ο γοητευτικός κύριος Depp είχε ασχοληθεί με τη showbiz πριν γίνει ηθοποιός, καθώς το συγκρότημα στο οποίο έπαιζε κιθάρα, οι «The Kids», άνοιγαν συναυλίες των Ramones, των Talking Heads και των B-52s ενώ πάλευαν για ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Έτσι ο Johnny αναγκάστηκε να πουλά στυλό σε αγορά telemarketing για αρκετό διάστημα, μέχρι να τον ανακαλύψει ο Nicholas Cage.



Kurt Cobain
Ο «πατέρας» της grunge μουσικής, αρχηγός των Nirvana και μια ιστορική, «καταραμένη», μορφή της ροκ μουσικής, πριν γίνει το είδωλο που είναι μέχρι και σήμερα, ακόμα και μετά τον θάνατό του, δούλευε ως επιστάτης στο YMCA (Young Men's Christian Association) του Aberdeen.



Courteney Cox
Πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή ως «Μόνικα» στην πιο διάσημη παρέα κολλητών της τηλεόρασης, η Cox ήταν η εκπρόσωπος των ταμπόν «Tampax» και το πρώτο άτομο που είπε τη λέξη «περίοδος» στην τηλεόραση.



Madonna
Η αδιαμφισβήτητη Βασίλισσα της Pop, πριν τις εκατομμύρια πωλ
Keywords
Τυχαία Θέματα