Τα Ζώδια σήμερα 14/07/2011



Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ωραία πρωινό… Έχει απίστευτη ησυχία, φυσάει ένα γλυκό δροσερό αεράκι, τα πουλάκια κελαηδούν και νιώθω μια απίστευτη και περίεργη γαλήνη μέσα μου… Το φεγγάρι ίσως φταίει για αυτό… Μας έχει μαγέψει από εκεί ψηλά, ίσως μας έχει υπνωτίσει… δε ξέρω, πάντως μου αρέσει πολύ! Τα άστρα όμως έχουν τις δικές τους σκέψεις…......


Κριός
Η ημέρα των αλλαγών! Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να τις αρπάξετε, οπωσδήποτε! Όλα έχουν φτιάξει κατά κάποιο τρόπο και στο χέρι σας είναι να γίνουν ακόμα καλύτερα. Ότι και αν έχει μπει στο
μυαλό σας, όσον αφορά την εργασία σας, να το βγάλετε επιτόπου. Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για μια άλλη ημέρα. Τα πράγματα φτιάχνουν και στα ερωτικά σας. Αποδεχθείτε τα λάθη σας και προχωρήστε παραπέρα!

Ταύρος
Πολλά από τα θέματά σας ξεμπλοκάρουν σήμερα και θα νιώσετε αρκετά καλά, μετά από πολύ καιρό! Όμως ότι κουλό και αν προκύψει, προσέξτε τα λόγια σας απέναντι στους άλλους. Πληγώνουν και εκνευρίζουν πολλές φορές! Βαθιές ανάσες, τσίχλες ή τσιγάρο! Και cool!!! Κάντε ένα καλό προγραμματισμό και κλείστε εκκρεμότητες! Πολύ πιεστική ημέρα για εσάς. Οι μοναχικοί του ζωδίου, βγείτε λίγο έξω και κάντε γνωριμίες!

Δίδυμος
Πάει, ως εδώ ήταν ο καλός σας ο εαυτός! Σήμερα θα τα πάρετε στο κρανίο και θα τα κάνετε μπάχαλο! Αρνητική ενέργεια στο φουλ! Ακόμα και τα άστρα δε ξέρουν τι να σας συμβουλέψουν! Πάντως εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, καλύτερα να το πείτε, παρά να εκτεθείτε στη δουλειά σας και στο κόσμο γύρω σας! Καλύτερα να γνωρίζουν, παρά να σας περάσουν για αδιάφορους και ανίδεους! Μη τρέχετε με το αμάξι και μακριά από νέες σχέσεις!

Καρκίνος
Άλλη μια ημέρα δύσκολη, που θα πρέπει να ασχοληθείτε με πολλά χωρίς να κάνετε λάθη! Όμως η πίεση που σας ασκείτε είναι μεγάλη και τα αποτελέσματα στο τέλος της ημέρας, ίσως να μην είναι τα επιθυμητά! Όμως και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν, αλλά και η οικογένειά σας, θα σας χρειαστεί και ξαφνικά θα βρεθείτε σε μια κατάσταση πανικού. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι!

Λέων
Θα νιώθετε πολύ δυνατοί σήμερα και θα καταφέρετε πολλά πράγματα. Κάντε αλλαγές και ένα πολύ καλό προγραμματισμό! Η πίεση των ημερών θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάσετε στο ταίρι σας και να το κατηγορήσετε για αρες μαρες κουκουνάρες! Μαζέψτε τη φαντασία σας και χαλαρώστε λιγάκι. Οι μοναχικοί όμως έχουν μια φλόγα μέσα τους και θέλουν νέες γνωριμίες και έρωτες! Μη το σκέφτεστε καθόλου!!

Παρθένος
Πολύ άγχος θα έχετε σήμερα, μιας που θα πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως. Διάφοροι καλοθελητές θα προσπαθήσουν να σας βάλουν εμπόδια. Εσείς μη δώσετε καμία σημασία. Αντιμετωπίστε τα δικά σας θέματα, με ψυχραιμία. Αυτό όμως που σας βασανίζουν, είναι τα προσωπικά σας. Οι μοναχικοί θέλετε απεγνωσμένα ταίρι, αλλά αυτό το διάστημα δεν είναι καλό για γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι έχετε τάσεις φυγής!

Ζυγός
Σειρά σα
Keywords
Τυχαία Θέματα