ΠΑΣΟΚ κατά.. Κουβέλη

Να ανακόψει τις διαρροές ψηφοφόρων προς τη Δημοκρατική Αριστερά θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα το ΠΑΣΟΚ. Βλέποντας τη δημοσκοπική λεηλασία του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, που κερδίζει συνεχώς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, το επιτελείο του Ε. Βενιζέλου ετοιμάζει σειρά επιχειρημάτων κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς, ώστε να περιορίσει τις διαρροές.
Παρότι η Ιπποκράτους εκτιμά ότι ο Φ. Κουβέλης είναι εν δυνάμει σύμμαχος, στελέχη της επισημαίνουν ότι αυτό που προέχει είναι να κηρυχθεί πόλεμος εναντίον του, προβάλλοντας την αναντιστοιχία και την ασάφεια των θέσεών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το ζήτημα της ασάφειας θέσεων προβληματίζει και τα ηγετικά στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ, ενώ η Αγίου Κωνσταντίνου επεξεργάζεται κείμενο, στο οποίο θα αποσαφηνίζονται και τα θέματα μετεκλογικών συνεργασιών.

Άλλωστε, οι μετεκλογικές συνεργασίες αναμένεται ότι θα διχάσουν το εσωτερικό του κόμματος το επόμενο διάστημα.

Αριστερά κατά Κουβέλη
Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το μόνο «μέτωπο» της Δημοκρατικής Αριστεράς, αφού η απήχησή της τη θέτει στο «στόχαστρο» της ΝΔ και της Αριστεράς.

Η ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ αντιμετωπίζει πάντως τις επιθέσεις με ψυχραιμία, καθώς όπως λέει αποτελούν απόρροια των καλών δημοσκοπικών ποσοστών.

Χτύπημα κάτω από τη μέση
Στο πλαίσιο των επιθέσεων εντάσσει η Αγίου Κωνσταντίνου και τις πληροφορίες ότι η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου θα κατέλθει με τα ψηφοδέλτιά της, ενώ εκτιμά ότι η συγκεκριμένη «είδηση» ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση.

«Συμμαχία των ενόχων»
Το επόμενο διάστημα, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα αντεπιτεθεί, κατηγορώντας Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο «συμμαχία των ενόχων», που έχει φέρει τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση.

Για τον πρόεδρο της ΝΔ, η ΔΗΜΑΡ θα δίδει έμφαση στην «ψευδώνυμα αντιμνημονιακή του στάση» και θα τον ταυτίζει με τις επιλογές και τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τον Ε. Βενιζέλο, η κριτική θα αφορά την στροφή προς τα δεξιά και την προτίμηση του ΠΑΣΟΚ για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ και όχι με τα κόμματα της Κεντροαριστεράς.
trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα