Οι πιο περίεργοι λόγοι που οδήγησαν κάποιους στη φυλακή


30 μέρες φυλακή επειδή μάζευε νερό της βροχής
Ο Gary Harrington από το Oregon πήγε στη φυλακή επειδή μάζεψε νερό της βροχής. Ο Gary έμενε σε δασική περιοχή και μάζευε νερό της βροχής σε περίπτωση που ξεσπούσε πυρκαγιά. Όλα καλά; Όχι. Στο Oregon απαγορεύεται, μιας και το νερό ανήκει στην Επιτροπή Νερού του Medford και δεν του επιτρεπόταν να το συλλέγει, ακόμη κι αν είχε έναν πολύ καλό λόγο.
2 μέρες φυλακή επειδή δεν έσβησε το λογαριασμό της στο Facebook
H Paula Asher οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Τράκαρε
και έγραψε στο Facebook τα πάντα. Ο δικαστής τής συγχώρεσε το ατόπημα, αλλά της ζήτησε να διαγράψει το λογαριασμό της. Εκείνη δεν το έκανε και πήγε 2 μέρες φυλακή.
18 μήνες φυλακή επειδή είχε όπλο
Ο στρατιώτης Danny Nightingale ήταν στρατιώτης στο Ιράκ. Είχε κρατήσει στο σπίτι του ένα όπλο που του χάρισε η κυβέρνηση του Ιράκ για την καλή εκπαίδευση που παρήχε στους Ιρακινούς στρατιώτες. Αυτό απαγορευόταν.
3 μέρες φυλακή για ένα friend request
O Jacob Jock ήταν ένορκος σε δίκη στη Florida και του άρεσε η κατηγορουμένη. Της έκανε friend request στο Facebook. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
6 χρόνια στη φυλακή επειδή δεν προέβλεψαν σεισμό!
Έξι σεισμολόγοι στην Ιταλία καταδικάστηκαν σε φυλάκιση, επειδή δεν κατάφεραν να βρουν το ακριβές σημείο του σεισμού της L' Aquila, ο οποίος σκότωσε 300 ανθρώπους.
Αυτόφωρο επειδή ξέχασε να επιστρέψει βιβλίο και DVD
Η Lori Teel στο Νέο Μεξικό νοίκιασε ένα βιβλίο και ένα DVD από τη δημοτική βιβλιοθήκη. Ξέχασε να τα επιστρέψει και μετά από 2 χρόνια η αστυνομία την οδήγησε στα κρατητήρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα