Κρέμασε σκυλί με μανταλάκια


Με μανταλάκια κρέμασε άτυχο σκυλάκι ένας 15χρονος από τις Φιλιππίνες ενώ δημοσίευσε την αποτρόπαια πράξη του στο Facebook.Σύμφωνα με την Daily Mail, o Τζέρσον Σεναντορ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κακοποίηση ζώου ύστερα από το κρέμασμα του σκυλιού το οποίο έκανε επειδή... βαριόταν.

Ο 15χρονος μάλιστα τράβηξε αυτή τη φωτογραφία από πολλές γωνίες ενώ το βλέμμα του ταλαίπωρου ζώου μαρτυρά τον πόνο που αισθάνεται.

Χιλιάδες
ήταν εκείνοι που έδειξαν την αντίθεσή τους ως προς το "κρέμασμα" του κουταβιού. Τα μηνύματα κατά του ασυνείδητου άνδρα έπεσαν βροχή ενώ δημιουργήθηκε και group στο Facebook με τίτλο: "Τζέρσον Σεναντορ ο βασανιστής των ζώων".

Μάλιστα δε δίστασαν να ζητήσουν την ποινική δίωξη του δράστη. Βλέποντας όλον αυτόν το χαμό, ο νεαρός άνδρας παρακαλούσε μέσω status να τον συγχωρέσουν και έσβησε τις επίμαχες φωτογραφίες.

Το 2010 ένας συμπατριώτης του πλήρωσε 28 λίρες και καταδικάστηκε σε δύο μήνες κοινωνικής εργασίας επειδή σκότωσε μια γάτα σε πανεπιστημιακό χώρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες σε blog.
Keywords
Τυχαία Θέματα