Γιατί ο Σαμαράς δεν κερδίζει την κοινωνία;;

Γιατί ο Σαμαράς δεν μπορεί να κερδίσει το λαό; Γιατί ενώ η χώρα καταστρέφεται και το ΠΑΣΟΚ καταρρέει με πάταγο εντούτοις ο ίδιος δεν επωφελείται, όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις; Γιατί ενώ 800.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας επένδυσαν πολλές ελπίδες.....
στην εκλογή του, τελικά πολλοί ακόμα και από αυτούς έχουν απογοητευτεί;


Θα συμβουλεύαμε λοιπόν τον Πρόεδρο της ΝΔ
να ακούσει λίγο τι λένε οι πολίτες στη βάση της κοινωνίας, τι λένε οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, πως βλέπει η κοινωνία τους πολιτικούς. Αν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει ίσως ακόμα προλαβαίνει το τρένο των αλλαγών που έρχονται. Εκείνο που αποτελεί πλέον το κόκκινο πανί για την κοινωνία είναι το διεφθαρμένο και σάπιο ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα, που έχει όνομα και λέγεται Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Αυτό το θεατρικό πολιτικό σύστημα μιας κλειστής ομάδας επαγγελματιών πολιτικών, που καμία σχέση δεν έχει ούτε με δημοκρατία, ούτε με τα αιτήματα της σημερινής πραγματικότητας, αυτό ακριβώς το πολίτευμα είναι που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θέλει πλέον να αλλάξει.
Σε αντίθεση με όλα αυτά, ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται στα μάτια των πολιτών ως απόλυτα νομιμόφρων προς αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει την κοινωνία και μάλιστα δίνει την εντύπωση του εγγυητή για τη συνέχιση της λειτουργίας του. Εξάλλου οι κινήσεις μέσα στο ίδιο του το κόμμα έδειξαν στην κοινωνία ότι υπολογίζει πολύ στην κατεστημένη νοοτροπία, στις συμβιβαστικές λύσεις κ.λ.π., δηλαδή όλα αυτά που δημιουργούν απέχθεια στον κόσμο..
Όσο όμως ο Αντώνης Σαμαράς θα συνεχίσει να εμφανίζεται απόλυτα συστημικός και δεν θα προτάσσει την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, τόσο θα παρασύρεται από την πτώση του συστήματος.
hassapis-peter
Keywords
Τυχαία Θέματα