«Χειρόφρενο» τραβούν αύριο και μεθαύριο τα ΜΜΜ


Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» θα επικρατήσει στην πρωτεύουσαΚυκλοφοριακό μπλακ άουτ αναμένεται να επικρατήσει αύριο και μεθαύριο στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ
και τη ΑΔΕΔΥ κόντρα στο Μεσοπρόθεσμο.

Ακινητοποιημένα θα παραμένουν το διήμερο τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν τα δρομολόγια των Special Olympics. Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό και το τραμ προσανατολίζονται να κηρύξουν 48ωρη απεργία.

Το μετρό, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δε θα λειτουργήσει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη οι εργαζόμενοι ενδέχεται να προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16.00 ή από τις 4 απόγευμα ως τη λήξη της βάρδιας.

Τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο μερίδα συνδικαλιστών διαφωνεί με τη 48ωρη απεργία, καθώς πιστεύουν ότι τα μέσα θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά όλο το διήμερο προκειμένου να μπορέσουν να μετακινηθούν οι διαδηλωτές.
Keywords
Τυχαία Θέματα