Αστειότητες τα περί μη μετάδοσης της Ανάστασης από τον Αθήνα 9,84

Διαψεύδουν σχετικά δημοσιεύματα δήμος και στελέχη του σταθμούΑστειότητες , χαρακτηρίζουν πηγές του Δήμου Αθηναίων αλλά και στελέχη του Αθήνα 9,84 τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες ο σταθμός δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και την Ανάσταση για… να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι, που διαβιούν στη
χώρα.

Τα ίδια στελέχη μιλούν για περίεργες μεθοδεύσεις από την στιγμή μάλιστα που ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. πήρε θέση και ζήτησε από τον σταθμό να... ανακαλέσει την απόφαση χρησιμοποιώντας μάλιστα ιδιαίτερα οξείες εκφράσεις.

«Μια πληροφορία που δημοσιεύεται -δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ-στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Δημοκρατία” αναφέρει ότι, με άνωθεν εντολή, ο ραδιοφωνικός σταθμός “Αθήνα 9,84”, μετά από πολλά χρόνια, δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και την Ανάσταση.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, που διαβιούν στη χώρα και φτάνουν το ένα εκατομμύριο.

Πρώτα απ' όλα ποιος τους είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι;

Πήγε κάποια αντιπροσωπεία μουσουλμάνων και ζήτησε κάτι τέτοιο;

Από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως!

Από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.

Είναι μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός.

Οφείλει, σήμερα κιόλας, να αναθεωρήσει την απόφασή της».
Keywords
Τυχαία Θέματα