Αλβανοί κακοποιοί κρύβονται πίσω από την δολοφονική ληστεία στην Πάρο!

Ευρήματα που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες της φονικής ληστείας της Πάρου που στοίχισε τη ζωή σε έναν οδηγό ταξί, έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές.Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, κοντά στο σημείο του τραγικού περιστατικού βρέθηκε ένα καπέλο καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μαντήλι.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα τρία ευρύματα - ειδικά το καπέλο- ανήκει σε κάποιον εκ των δραστών που του έπεσε την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει
μαζί με τους υπόλοιπους από τον τόπο του εγκλήματος.

Τα ευρήματα βρίσκονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ καθώς είναι πλούσια σε γενετικό υλικό που είναι ικανό να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα του κατόχου τους.

Αύριο, αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο σώμα του Δ. Μίχα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αδίστακτων ληστών ενώ εξετάζονται ακόμα οι κάμερες που υπήρχαν στο σημείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, στις κάμερες που βρίσκονται εξωτερικά της τράπεζας που λήστεψαν οι δράστες δεν καταγράφηκε κάτι αξιοποιήσιμο για την αστυνομική έρευνα. Όσον αφορά τις εσωτερικές κάμερες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μαρτυρία που θέλει τους δράστες να τις στρέφουν σε αντίθετη κατεύθυνση ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους.

Το υλικό είναι αντικείμενο λεπτομερούς επεξεργασίας από τους αστυνομικούς και γίνεται σύγκριση των κινήσεων των δραστών με άλλες ληστείες.

Το γεγονός ότι οι δράστες ήταν επαγγελματίες αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είχαν σύστημα ενδοεπικοινωνίας με το οποίο οι 3 ληστές που βρίσκονταν εντός της Alpha Bank επικοινωνούσαν με τον τσιλιαδόρο.

Ταυτόχρονα, οι Αρχές ρίχνουν μεγάλο βάρος και στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι ληστές της Alpha Bank.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα, που είχε κλαπεί από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα και οι κλεμμένες πινακίδες που του «φόρεσαν» οι δράστες και ανήκουν σε Opel Astra, εξετάζεται εξονυχιστικά από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία αλλά και ίχνη DNA των ληστών που οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως είναι Αλβανοί.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και μάλιστα σε περίπτωση ληστείας το Νοέμβριο του 2010 στο κατάστημα Practicer στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ένα άγριο σκηνικό με δράστες δύο Αλβανούς, μια κινηματογραφική καταδίωξη και τρεις τραυματίες.

Ειδικότερα, το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου, δύο Αλβανοί χρησιμοποιώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο πήγαν στο Praktiker του Ελληνικού, στο πάρκινγκ επιτέθηκαν σε έναν πελάτη και του άρπαξαν άρπαξαν 800 ευρώ που είχε πάνω του.

Ο ένας από αυτούς πήρε και το αυτοκίνητο του και διέφυγαν.

Ακολούθησε καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο ένας ληστής με το κλεμμένο αυτοκίνητο κατάφερε να διαφύγει.

Ο άλλος , με το αυτοκίνητο του πελάτη μπήκε αντίθετα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, παρέσυρε δύο μοτοσικλέτες και έ
Keywords
Τυχαία Θέματα