Ο Scooby-Doo έρχεται στο Θέατρο Παλλάς

Τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν άρωμα… Αιγύπτου. Ο Scooby-Doo, ο αγαπημένος τετράποδος φίλος μικρών και μεγάλων, και η διάσημη παρέα του είναι έτοιμοι να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια με φόντο τις Αιγυπτιακές πυραμίδες.

Το Θέατρο Παλλάς, από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει την παράσταση «Scooby-Doo και το μυστήριο

της πυραμίδας». Το απόλυτο μουσικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους με τις ατελείωτες σκηνές δράσης και περιπέτειας.

Το ξεκαρδιστικά κωμικό σενάριο, η διάσημη μουσική και τα ειδικά εφέ είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της παράστασης που θα κάνουν όλη την οικογένεια να διασκεδάσει σε αυτό το απολαυστικό επεισόδιο επί σκηνής.

Η υπόθεση της παράστασης αποτελεί συνώνυμο της δράσης και την περιπέτειας, όπως μόνο η παρέα του Scooby Doo ξέρει να ζει! Ο Scooby-Doo, ο Shaggy, ο Fred, η Velma και η Daphne φτάνουν στην Αίγυπτο όπου θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο της Πυραμίδας του Φαραώ Χατσεπσούτ. Σας φαίνεται εύκολο; Όχι και τόσο… καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μυστήριες μούμιες και τον θυμό του Φαραώ που θα μετατρέψει σε πέτρα όποιον τολμήσει να πλησιάσει την πυραμίδα!

Η συμμορία καταφτάνει στην Ελλάδα μετά από παραστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι απόλαυσαν τον Scooby-Doo και το μυστήριο της πυραμίδας»! Η απόλυτη παράσταση για τα φετινά Χριστούγεννα περιμένει να μαγέψει όλη την οικογένεια και να παρασύρει τους θεατές στον κόσμο της περιπέτειας!

Συντελεστές:

Μετάφραση: Χρήστος Χωμενίδης
Επιμέλεια Σκηνοθεσίας: Δημήτρης Δημόπουλος
Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας
Ενορχηστρωτική επιμέλεια - Διδασκαλία: Γιάννης Αναστασόπουλος
Κινησιολογία - Χορογραφία: Χριστίνα Βασιλοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Χέλιου

Παίζουν (αλφαβητικά): Άννα Βασιλείου, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Ηλίας Ξένος, Νίκη Πεταλά, Άρης Πλασκασοβίτης, Γιάννης Πλιάκης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Γιώργος Στεφανουδάκης, Χρήστος Τζιώτας, Γιώργος Τσάμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα