Memories for Life στο πλαίσιο του Meeting the Odyssey στην Ελευσίνα

Η χοροθεατρική παράσταση “Memories for Life”, που έγινε δεκτή με θερμότατα σχόλια και ενθουσιασμό από τους θεατές σε όλη την Ευρώπη, έρχεται και στην Ελευσίνα!

Μέσα από ένα αφηγηματικό ταξίδι και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας του θεάτρου Viirus της Φινλανδίας, Maria Lundström, επτά ηθοποιοί από τρεις χώρες μεταφέρονται από το παρελθόν στο παρόν και από τον «ακραίο» 20ο αιώνα στον αβέβαιο 21ο. Η χρήση της έκφρασης του σώματος, του τραγουδιού, του χορού και ελάχιστων, αλλά απολαυστικών πολύγλωσσων διαλόγων δημιουργούν νοσταλγική συγκίνηση και αυθόρμητα γέλια,

για να μιλήσουν για τo ταξίδι της ζωής μέχρι το τέλος, τα όνειρα και τις αναμνήσεις, την νεότητα, αλλά και τα γηρατειά.

Το “Memories for Life” αποτελεί μέρος του διαπολιτισμικού πανευρωπαϊκού project “Meeting the Odyssey”, που περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι του Οδυσσέα και τις σύγχρονες «Οδύσσειες» και φέτος βρίσκεται στην Ελλάδα, με όχημα το θρυλικό ιστιοφόρο “Hoppet”.

Η τελευταία παράσταση του “Memories for Life” στην Ελλάδα θα γίνει στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα