Παράταση στο διαγωνισμό CU Restart [email protected]Ρομάντσο

Μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2013.

Δελτίο Τύπου

Ο διαγωνισμός CU Restart [email protected]Ρομάντσο, που διοργανώνεται από το CU και το Bios Ρομάντσο, παίρνει παράταση μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2013. Ο διαγωνισμός καλεί νέους δημιουργούς να εκφραστούν ελεύθερα, δημιουργώντας το δικό τους φωτορομάντζο και να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στην καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο.

Μέσω του CU Restart [email protected]Ρομάντσο, το CU και το Bios

Ρομάντσο, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους ηλικίας 18–28 ετών, που τους «αγγίζει» το μήνυμα του Restart, να κάνουν την καλύτερη αρχή της επαγγελματικής τους καριέρας, δημιουργώντας ένα έργο με θέμα «RESTART στη ζωή μας».

Το CU, με τη στήριξη της επαναλειτουργίας του κτιρίου Ρομάντσο στην καρδιά του ιστορικού εμπορικού κέντρου, συμβάλλει στην επανεκκίνηση του ξεχασμένου πυρήνα της πόλης. Στο Ρομάντσο, φιλοξενούνται ένα πολιτιστικό κέντρο και μία καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα. H θερμοκοιτίδα έχει στόχο την ανάπτυξη των νέων επιχειρήσεων που θα στεγάσει, αλλά και τη μελλοντική τους αποκοπή από αυτή, αφού θα έχουν πλέον καθιερωθεί ως βιώσιμες επιχειρήσεις. Παράλληλα, πραγματοποιούνται εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις, συλλογικές δράσεις, workshops και σεμινάρια.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

Keywords
Αναζητήσεις
content
Τυχαία Θέματα