Υπόθεση Ριχάρδος: Εσπευσμένη μεταφορά του ενεχυροδανειστή στις φυλακές Ναυπλίου

ΕΛΛAΔΑ

Στην εσπευσμένη μεταφορά του γνωστού εχυροδανειστή Ριχάρδου στις φυλακές Ναυπλίου προχώρησαν τα ξημερώματα οι αρχές. Ο ενεχυροδανειστής βρισκόταν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η απόλυση των οκτώ κατηγορουμένων που κρατούνται για την υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τα απίστευτα κενά της δικογραφίας που οδήγησαν σε πτώση την κατηγορία της λαθρεμπορίας, προκαλώντας πληθώρα ερωτηματικών, δεν έγινε τελικά την Τρίτη. Η προφυλάκιση των οχτώ κατηγορούμενων

για το κύκλωμα χρυσού θα κριθεί τελικά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης Μιχάλης Δημητρακόπουλος διερωτήθηκε το πρωί τι συνέβη και η εισαγγελία άλλαξε γνώμη μέσα σε οχτώ ώρες.

Πληροφορίες από αρμόδιες εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι η Εισαγγελία έχει άλλη γνώμη για τις συνέπειες των κενών της δικογραφίας, επιβεβαιώνοντας έτσι τη διάσταση των απόψεων επί του θέματος.

Με το δελτίο Τύπου ο κ. Κούγιας και οι συνεργάτες του καλούν τους συναδέλφους τους που εκπροσωπούν τους άλλους επτά προσωρινά κρατούμενους για την φερόμενη οργάνωση λαθρεμπορίας χρυσού «να ακολουθήσουν την ίδια δικονομική οδό, για να αποφύγουμε τη χρονοβόρα διαδικασία της προσφυγής ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου».

ενεχυροδανειστήςΓΑΔΑφυλακές Ναυπλίουκύκλωμα χρυσούδικογραφίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα