Υπόθεση Παντελίδη: Καταιγιστικές αποκαλύψεις από τη μητέρα της Μίνας Αρναούτη

ΕΛΛAΔΑ

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, Νατάσα, μίλησε για πρώτη φορά για όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες και εξομολογήθηκε τα πάντα για την κατάσταση της κόρης, αλλά και όσα της είπε την ημέρα του τροχαίου κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

«Aπαντάει σε όλα τα σχόλια, δεν μπορεί να την σταματήσει κανένας γιατί έχει κουραστεί, έχει εκνευριστεί, δεν μπορώ να την σταματήσω ούτε εγώ κορίτσι μου έχει εκνευριστεί! Λέει πήγα να πεθάνω

45 μέρες μέσα στην εντατική, λυπάται κι εμένα που ταλαιπωρούμαι και βγάζει όλο αυτό το ξέσπασμα! Έχει να κάνει άλλο ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο χέρι της και είναι εκνευρισμένη και να την βρίζουν και από πάνω; Επειδή έτυχε να είναι φίλη με το άτυχο παλικάρι; Δηλαδή έχει και αυτή τα δίκια της! Την καταλαβαίνω… Εγώ την ξέρω γιατί την εκανα εγώ. Δεν είναι ούτε βύζιτα, ούτε έκανε τίποτα. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι παίζει… Ζηλεύουν μόνο και μόνο επειδή έκανε παρέα με αυτό το παλικάρι που έχασε την ζωή του. Εχει πει ότι οδηγούσε αυτός γιατί να λέει ψέματα;» δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Ερωτώμενη για το αν η κόρη της μιλάει με την Φρόσω Κυριακού απάντησε: «Δεν ξέρω αν μιλάμε αγάπη μου! Δεν πρέπει να μιλάνε και πολύ γιατί η Μίνα έχει τα δικά της! Έχει της φυσικοθεραπείες της, πονάει, είναι πολύ δύσκολες οι φυσικοθεραπείες που κάνει! Από ότι ξέρω η άλλη κοπέλα δεν πρέπει να έχει ούτε Facebook. Δεν ξέρω! όσο ήταν εδώ δεν μου είπε πάντως ότι μίλησε με την Φρόσω…».

Για τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, η μητέρας Νατάσα Αρναούτη λέει: «Εγώ ήθελα να μιλήσω με την μαμά του. Γιατί ειλικρινά μπορώ να την καταλάβω αυτή τν γυναίκα. Τον πόνο που έχει και όλο αυτό που κουβαλάει! Εγώ δεν έχω κάτι με τη γυναίκα θα ήθελα πάρα πολύ να της μιλήσω και να της συλλυπηθώ, αλλά βλέπεις τι γίνεται εδώ πέρα, προσπαθούν να πουν ότι λέει ψέματα αλλά και αυτοί έχουν τα δικά τους τα σκεπτικά. Εγώ τι να κάνω; Πες μου τι να κάνω;».

Η ίδια περιέγραψε όσα της είπε η κόρη της για την ημέρα του τροχαιου: «Όταν συνήλθε από την εντατική την ρώτησα κατευθείαν αλλά είχε την τραχειοτομή και δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ. Μου είπε μόνο ότι οδηγούσε ο Παντελής! Δεν λέει ψέματα και αυτό είναι που την πνίγει! Ποιον λόγο έχει να πει ψέματα; Η Μίνα είχε τις αισθήσεις της μέχρι και πριν μπει στο χειρουργείο, θυμόταν τα πάντα. Θυμόταν ότι στουκάρανε, θυμόταν τα κρατς κρατς από τα σίδερα που έμπαιναν μέσα στο αμάξι και μετά είδε που υπήρχε σιωπή. Είδε οτι το κεφάλι του Παντελή ήταν λιγάκι πεσμένο όμως δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει! Θυμάται που το πόδι της είχε ξεκολλήσει και κρεμόταν, θυμάται που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τα θυμάται όλα.. 2 εκατοστά να είχε μπει η ζώνη πιο μεσα θα είχε κόψει την κεντρική αρτηρία της και θα είχε πεθάνει! Μου είπε ότι έτρεχε λίγο παραπάνω και πως δεν είχε καταλάβει ότι είχε πιει τόσο πολύ. Τι να σου πω; Αφού κι εκείνη είχε πιει…».

Μίνα Αρναούτηυπόθεση ΠαντελίδητροχαίοΝατάσα ΑρναούτηΦρόσω ΚυριάκουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα