Υouthempowered.gr από την Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ξεκίνησε η δωρεάν, διαδραστική πλατφόρμα e-learning που προετοιμάζει τη νέα γενιά για την αγορά εργασίας

Advertorial

Απαραίτητες προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες με τη μορφή e-learnings

Έγκυρο και αξιόπιστο test αυτοαξιολόγησης με προσωπικό report

Επικοινωνία και δικτύωση με στελέχη της αγοράς που λειτουργούν ως μέντορες

Η νέα γενιά, στην προσπάθειά της να ενταχθεί στη σύγχρονη αγορά εργασίας, έχει πλέον στη διάθεσή της την πλατφόρμα e-learning του προγράμματος YOUTH Empowered από την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η πλατφόρμα www.youthempowered.gr είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκονται!

Με μία απλή εγγραφή στο www.youthempowered.gr , μπορεί κανείς να αποκτήσει με τη μορφή e-learnings προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, απαραίτητες για τη σημερινή αγορά εργασίας, καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς αλλά και σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης, ανεξαρτήτως κλάδου εξειδίκευσης. Μακροπρόθεσμος στόχος του Προγράμματος YOUTH Empowered είναι να προετοιμαστούν σωστά μέχρι το 2020, 20.000 νέοι εκτός αγοράς εργασίας, για να διεκδικήσουν με επιτυχία ευκαιρίες απασχόλησης.

Η πλατφόρμα καλύπτει μέσω e-learnings 10 θεματικές ενότητες, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

• πρακτικά tips για σωστή προετοιμασία και παρουσίαση πριν από μία συνέντευξη

• τρόπους να τονίζετε τα δυνατά σας σημεία και να παρουσιάζετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας

tips για να δημιουργήσετε και να καλλιεργήσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο

• οδηγίες για αποτελεσματική επικοινωνία

• δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου

• βασικές γνώσεις οικονομικών

• χρήσιμες τεχνικές διαπραγματεύσεων και πωλήσεων

• συμβουλές για σωστή διαχείριση χρόνου

Κλικάροντας στο billboard «Ανακαλύπτω τις δυνατότητές μου», οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε ένα σύγχρονο, gamified test αυτοαξιολόγησης της εταιρείας Owiwi. Πρόκειται για ένα έγκυρο και αξιόπιστο, ψυχομετρικό εργαλείο τελευταίας γενιάς με τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού, το οποίο αξιολογεί τις δεξιότητες και τα δυνατά σημεία του παίκτη, βάσει των επιλογών του. Ολοκληρώνοντας το τεστ, μπορεί κανείς να μάθει τα προτερήματά του, να ενισχύσει το βιογραφικό του, την απόδοσή του στις συνεντεύξεις αλλά και να ανακαλύψει τα σημεία εκείνα που χρειάζονται βελτίωση.

Στην ενότητα «Μέντορες» βρίσκονται στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της αγοράς που συμμετέχουν εθελοντικά σε ρόλο μέντορα, με σκοπό να μοιραστούν την εργασιακή τους εμπειρία, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να δώσουν πρακτικές πληροφορίες για τον τομέα εξειδίκευσής τους. Οι συμμετέχοντες μπορούν να τους γνωρίσουν, να τους αξιολογήσουν, να μάθουν την ιστορία τους και να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Η διαθεσιμότητά τους, καθώς και η αναζήτηση για τις παρουσιάσεις και τις ομιλίες τους γίνεται εύκολα και γρήγορα, μέσα από το Ημερολόγιο.

Ένα ακόμα ξεχωριστό στοιχείο της πλατφόρμας είναι ότι φέρνει σε επαφή όλους τους χρήστες και τους μέντορες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα. Στις «Κοινότητες» που υπάρχουν για κάθε θεματική, οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για νέο περιεχόμενο, να συζητούν και να κάνουν ερωτήσεις στο live feed, να ζητούν πληροφορίες, αλλά και να ανεβάζουν υλικό που θεωρούν χρήσιμο για το θέμα που τους ενδιαφέρει.

Το Πρόγραμμα YOUTH Empowered πλαισιώνεται από ένα ευρύ δίκτυο ειδικών της αγοράς εργασίας, καθώς και φορέων και επιχειρήσεων που συμβάλλουν σημαντικά στους σκοπούς του προσφέροντας εθελοντικά περιεχόμενο, μέντορες και δυνατότητες δικτύωσης. Όλοι βρίσκονται διαθέσιμοι στην Ενότητα «Οι Συνεργάτες και Υποστηρικτές μας».

Παράλληλα με τη διαδικτυακή πλατφόρμα e-learning, το Πρόγραμμα συνεχίζει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Επόμενος σταθμός, το Ηράκλειο Κρήτης από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2017. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες, να προετοιμαστούν για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και πάρουν εφόδια, γνώσεις και επαγγελματική δικτύωση με έμπειρα στελέχη της αγοράς που λειτουργούν ως μέντορες.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα YOUTH Empowered, είναι διαθέσιμες στη σελίδα του Youth Empowered, στην ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον gr.coca-colahellenic.com

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση, στα οποία περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite καθώς και το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Το δίκτυο συνεργατών και υποστηρικτών του Youth Empowered

Οι συνεργάτες του προγράμματος συμβάλλουν στο σκοπό του προγράμματος εθελοντικά, προσφέροντας περιεχόμενο, μέντορες και δυνατότητες δικτύωσης. Στρατηγικός συνεργάτης του προγράμματος είναι το Kariera.gr. Με την εμπειρία και εξειδίκευσή του στη διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού, βοηθά στη συνολική διεξαγωγή του προγράμματος, την πρόσκληση των συμμετεχόντων, την ενίσχυση του περιεχομένου, και την ενημέρωση για διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Συνεργάτης Εκπαίδευσης είναι η Humanis ΗR Consultants, μια ομάδα Εκπαιδευτών και συμβούλων με σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, που επιμελείται το περιεχόμενο των εκπαιδεύσεων και τη διεξαγωγή των σεμιναρίων. Το Job Pairs, με εξειδίκευση στο mentoring, συμβάλει στην επιμέλεια και την οργάνωση του δικτύου των μεντόρων και την εξασφάλιση της άριστης σχέσης μεταξύ μέντορα και εκπαιδευόμενου. To Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος Κ.Ε.Μ.ΕΛ, παρέχει στους νέους επαγγελματική καθοδήγηση από τα μέλη του - ενεργά ή πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών - που συμμετέχουν σε ρόλο μέντορα και εισηγητή. Η Marketing Greece συνεισφέρει στο πρόγραμμα με ανάπτυξη περιεχομένου σχετικού με επαγγελματικές δεξιότητες στον τομέα του τουρισμού. Η εταιρεία Owiwi προσφέρει ένα έγκυρο και αξιόπιστο, ψυχομετρικό εργαλείο τελευταίας γενιάς υπό τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Η εταιρεία PwC Greece, συνεισφέρει στην ενίσχυση του δικτύου των μεντόρων και στο περιεχόμενο του προγράμματος, πάνω στο αντικείμενο εξειδίκευσής της. Το πρόγραμμα ReGeneration, συμβάλει στην επικοινωνία με νέους υποψηφίους και την ενίσχυση συμμετοχής στο πρόγραμμα. Τέλος, το StartUpGreece, συμβάλλει στο πρόγραμμα, υποστηρίζοντας τους συμμετέχοντες, που επιθυμούν να ξεκινήσουν μία δική τους επιχείρηση.

Coca-Cola Τρία ΈψιλονCoca-Cola 3ΕYouth EmpoweredHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα