Ξανά στην αντεπίθεση ο Πέτσας: Ο Τσίπρας πέταξε την μπάλα στην εξέδρα για τον Νίκο Παππά

Πολιτική

 

Ανταπάντηση στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, από το Μεσολόγγι ήλθε από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, στην οποία επισημαίνει:

«Ο κ. Τσίπρας αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Ας μην έχει όμως αυταπάτες. Έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει

την ευθύνη του παρακράτους. Περιμένουμε την απάντησή του. Το θέμα δεν κλείνει. Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του».

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου ανέφερε το εξής: 

«Θα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που φέρνει στη Βουλή παράνομες ηχογραφήσεις και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν, όταν μιλά για «παρακράτος» και ζητά διαγραφές, να είναι λίγο πιο προσεκτικός.

Ειδικά όταν το πανελλήνιο πλέον γνωρίζει πως ο ίδιος καλύπτεται από τον κ. Μητσοτάκη, αν και φέρει όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για την εν κρυπτώ χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα ανύπαρκτων ΜΜΕ, τη λίστα των οποίων αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα.

Σε ό,τι δε αφορά την ουσία, αντί η ΝΔ να ζητά τη διαγραφή του κ. Παππά, αφού κόπτεται τόσο πολύ, ας διευρύνει η ίδια το κατηγορητήριο και ας τον συμπεριλάβει».

ΣΥΡΙΖΑΝΔΣτέλιος ΠέτσαςΝίκος ΠαππάςΤσίπραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα