Βρέθηκε νεκρή 42χρονη μητέρα δίπλα σε μπουκάλι αψέντι - Είχε «διπλή ζωή» σε ιστοσελίδα ενηλίκων (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια παντρεμένη μητέρα που δολοφονήθηκε στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ενώ διατηρούσε μια «διπλή ζωή» σε ιστότοπο για ενήλικες εντοπίστηκε σε κατάστημα αλκοολούχων ποτών να αγοράζει αψέντι και ουίσκι οκτώ ώρες πριν πεθάνει, όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Η 42χρονη Κάθλιν Γουέστ συνοδευόταν από έναν άντρα που πιστεύεται ότι ήταν ο σύζυγός της, τη νύχτα πριν δολοφονηθεί. Το επόμενο πρωί, ένας γείτονας την βρήκε ξαπλωμένη, φορώντας

ένα σουτιέν και αιμορραγώντας από το κεφάλι, ενώ δίπλα της βρισκόταν το κινητό της και ένα μπουκάλι αψέντι.

Στο βίντεο, η 42χρονη φαίνεται σε καλή διάθεση και να χαμογελάει. Η υπάλληλος του καταστήματος δήλωσε ότι «όλα φαίνονταν φυσιολογικά».

Η 42χρονη ήταν επίσης μέλος The Cougar Club – μιας σελίδας στο Twitter και το Facebook στην οποία μεσήλικες γυναίκες αναρτούν ημίγυμνες φωτογραφίες. Μέλος της σελίδας είπε ότι ο θάνατος της Γουέστ δεν σχετίζεται με την τάση της να δημοσιεύει σέξι φωτογραφίες.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Σον Λέμι, δήλωσε ότι η υπόθεση της 42χρονης μητέρας ενός παιδιού, αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία αλλά δεν αποκάλυψε την αιτία του θανάτου της.

ιστοσελίδαμητέραδολοφονίαΑλαμπάμαΑψέντιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα