Βρετανία: Εκνευρισμός του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να είναι έξαλλος και πολύ στενοχωρημένος με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Us Weekly «ο Ουίλιαμ είναι πολύ στενοχωρημένος. Λέει ότι ήταν πολύ φθηνό από πλευράς του Χάρι να διαρρεύσει πληροφορίες για το τηλεφώνημά τους και να διαστρέψει την αλήθεια», προσθέτοντας ότι πλέον ο δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου της Βρετανίας

«αισθάνεται άβολα» να συζητάει με τον αδελφό του στο τηλέφωνο, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος και νέας διαρροής.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα η δημοσιογράφος Γκέιλ Κινγκ, ο Χάρι είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον αδελφό του και με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, προσθέτοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ τους δεν ήταν και πολύ παραγωγικές, αν και τουλάχιστον άρχισαν μια κάποια συζήτηση.

Η πηγή ανέφερε ότι το Μπάκιγχαμ ακόμα δεν έχει συνέλθει από τη συνέντευξη των Σάσεξ, όπου η Μέγκαν Μαρκλ ισχυρίστηκε ότι δεν της δώθηκε ψυχολογική υποστήριξη όταν τη χρειαζόταν και ότι υπήρξε ρατσιστικό σχόλιο από μέλος της βασιλικής οικογένειας για το χρώμα του δέρματος του παιδιού της, πρίγκιπα Άρτσι, πριν αυτό γεννηθεί.

«Το πρόβλημα με τον Χάρι είναι ότι θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο και, άσχετα με τα όσα λέει, δεν πρόκειται να υποχωρήσει μέχρις ότου λάβει μια συγγνώμη από την οικογένειά του» ανέφερε η πηγή.

Τα πράγματα γίνονται χειρότερα, καθώς η Κίνγκ αποκάλυψε ότι «κανένας» από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την Μέγκαν μετά τη συνέντευξη, ωστόσο, προχωρεί σε διάφορες ανακοινώσεις και διαρροές που είναι προσβλητικές για τη δούκισσα του Σάσεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα