Βούτσης: «Προβοκασιόν» της ΠΟΑΣΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι λίγο “προβοκασιόν” όλο αυτό τώρα» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Νίκου Βούτση μιλώντας με δημοσιογράφους όταν του ετέθη το ερώτημα για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα στην Πλατεία Εξαρχείων.

«Με ρωτήσατε για το ζήτημα αλλά θα είχα και εγώ πολλά να σας ρωτήσω» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε λέγοντας: «Δηλαδή, πόσες άλλες εκδηλώσεις έχει πραγματοιήσει η ΠΟΑΣΥ,

σε ποιες περιοχές τις έχει κάνει και τι θέμα είχανε; Θα μπορούσα να το καταλάβω αν υπήρχε μια προσπάθεια από παλιά για τέτοια κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ναρκωτικά για παράδειγμα, σε διάφορες πλατείες από τα δυτικά και αλλού και τότε να μιλήσουν για “άβατο”. Τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα και όντως θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Είναι λίγο προβοκασιόν όλο αυτό τώρα. Τώρα δεν είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση. Δεν ξερώ, βέβαια, αν το έχει καταλάβει και η ίδια», κατέληξε ο Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής αρχικά, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το Ίδρυμα της Βουλής, κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα απάντησε πως δεν θα ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο υπογραμμίζοντας πως «αυτό αποτελεί θέση του». Για το άλλο «καυτό» θέμα της επικαιρότητας, αυτό της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο Νίκος Βούτσης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ελπίζω και ευελπιστώ και έχω την εκτίμηση ότι σήμερα θα έχει λυθεί το ζήτημα».

Νίκος ΒούτσηςΠΟΑΣΥΕξάρχειααστυνομίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα