Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με μαγιό-«Ο Ανδρέας Λοβέρδος ο γοητευτικότερος της Βουλής» (Photos)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την παρέμβασή της στο «Parole» της Αννίτας Πάνια, αλλά και την «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου φωτογραφήθηκε για το Down Town και μάλιστα με… μαγιό.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε μια σειρά από «προβοκατόρικες» ερωτήσεις, παρομοιάζοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τη Σαπφώ Νοταρά, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί στην Αννίτα Πάνια και χαρακτηρίζοντας γοητευτικότερο άνδρα της Βουλής, τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Αν ο Βαρουφάκης, όπως είχε πει είναι «η Βουγιουκλάκη της πολιτικής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ποια είναι; «Η Σαπφώ Νοταρά», απάντησε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση γιατί βγήκε στην Αννίτα Πάνια, απάντησε: «Στον Μυλωνάκη καταρχάς έχω πάρα πολύ καιρό να πάω γιατί έχει ξεφύγει. Άλλαξε το στυλ του, λέει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και υπερβάλλει. Όσον αφορά στην Πάνια πήγα μία φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κ. Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει διά τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω σε εκπομπή της. Θα περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της», απάντησε.

Στην ερώτηση για τον πιο γοητευτικό άνδρα της Βουλής, η Ελένη Αυλωνίτου, επιλέγει να απαντήσει κάπως διπλωματικά: «Ετυμολογικά, γοητευτικός, σημαίνει αυτός που βγάζει τις πιο γοερές κραυγές. Με αυτή την έννοια ο πιο γοητευτικός άνδρας στο σημερινό κοινοβούλιο είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού, πώς κοιμήθηκε; «Ήμουν πολύ κουρασμένη, καθώς τα δύο 24ωρα βρισκόμουν καθημερινά στη Βουλή τουλάχιστον 12 με 14 ώρες και χρειαζόμουν ύπνο. Παρόλα αυτά, ήμουν σε υπερένταση και δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολύ καλά», αποκάλυψε η Ελένη Αυλωνίτου.

Ελένη ΑυλωνίτουμαγιόDown TownHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα