Βόμβα στο NBA! Συνελήφθη χήρα κορυφαίου παίκτη για τη δολοφονία του

ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η είδηση ότι συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ στην Καλιφόρνια η Sherra Wright, χήρα του δολοφονημένου πρώην παίκτη του NBA Lorenzen Wright, για σύνδεση με τον φόνο του συζύγου της και πατέρα των έξι παιδιών της το 2010.

Η μητέρα του δολοφονημένου παίκτη

του NBA, Deborah Marion, δήλωσε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει από την αστυνομία, στη Sherra Wright θα απαγγελθεί κατηγορία για δολοφονία. Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένη που η ψυχή του γιου της θα αναπαυτεί επιτέλους και ανέφερε με λυγμούς «Ευτυχώς Θεέ μου, την έπιασαν».

Ο 34χρονος Lorenzen Wright είχε πυροβοληθεί πολλές φορές και το άψυχο σώμα του είχε βρεθεί σε αποσύνθεση πολλές μέρες μετά τη δολοφονία του.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τη χήρα να προχώρησε στη δολοφονία του άνδρα της για να εισπράξει τα εκατομμύρια δολάρια που συνόδευαν την ασφάλεια ζωής του.

Στην κηδεία του, το 2010, η Sherra εμφανίζεται να κλαίει απαρηγόρητη πάνω από το φέρετρο του διάσημου μπασκετμπολίστα.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν σήμερα, η Sherra είναι αντιμέτωπη με συνομωσία, απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού και δολοφονία πρώτου βαθμού.

Ο διοικητής της αστυνομίας του Mέμφις Michael Rallings δήλωσε για το ίδιο ζήτημα: "Είχαμε πει πολλές φορές ότι δεν σταματήσαμε να ερευνούμε την υπόθεση".

Sherra Wrightδολοφονία παίκτη NBALorenzen WrightHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα