Βόλος: Έκλεψε κινητό κι ένα... πακέτο τσιγάρα - Κρύφτηκε σε χωράφι και απειλούσε αστυνομικούς με πιστόλι - Τον πυροβόλησαν στο πόδι

ΕΛΛAΔΑ

Σοβαρό επεισόδιο με 30χρονο κλέφτη και αστυνομικούς, που κατέληξε στον τραυματισμό του πρώτου στο πόδι με βολή ακινητοποίησης, σημειώθηκε στην Νέα Ιωνία του Βόλου.

Ειδικότερα, ο 30χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, φέρεται ότι μπήκε σε καφετέρια και έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και ένα πακέτο τσιγάρων του ιδιοκτήτη.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και από τις περιγραφές που δόθηκαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν τον δράστη και τον καταδίωξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κρύφτηκε κατέληξε σε χωράφι στη Νέα Ιωνία, κρύφτηκε πίσω από θάμνους και απειλούσε τους αστυνομικούς με πιστόλι. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και τη ρήψη προειδοποιητικής βολής, ο 30χρονος δεν άφηνε κάτω το πιστόλι και έγινε αναγκαστικά ρήψη βολής ακινητοποίησης στο πόδι του δράστη.

Ο 30χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου και εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και κλοπή. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: taxydromos

ΒόλοςκλέφτηςΝ. ΙωνίαπυροβολισμοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα