Βολιώτισσα βρήκε τσάντα με 20.000 ευρώ και την επέστρεψε

ΕΛΛAΔΑ

Εντόπισε ξεχασμένη τσάντα στην καφετέριά της απέναντι από το ΙΚΑ, και παρά το γεγονός ότι αυτή ήταν γεμάτη από χαρτονομίσματα των 200 και των 500 ευρώ, φυλάσσοντας συνολικό ποσό 20.000 ευρώ, και παρά τη δεινή οικονομική κρίση που δημιουργεί ολοένα και περισσότερα προβλήματα, εκείνη έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της και ενημέρωσε την αστυνομία για την εύρεσή της.

Το περιστατικό, που αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα αφού παρά τους δύσκολους καιρούς το ήθος δεν έχει ακόμη χαθεί, συνέβη

στην καφετέρια «ΤΑΧΕΙΑ» και η επαγγελματίας που βρήκε τη τσάντα και την παρέδωσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αποδεικνύοντας μοναδικές αξίες, είναι η κ. Άννα Μιαρίτη.

Ηταν γύρω στις 12:00, όπως περιγράφει η ίδια στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, όταν αντιλαμβανόμενη ύποπτη κίνηση έξω από το μαγαζί της, η επαγγελματίας εντόπισε το ξεχασμένο αντικείμενο ενώ επιτηρούσε τους χώρους.

Όπως ενημέρωσε, η τσάντα ήταν ανοιχτή με αποτέλεσμα να φαίνεται το πλούσιο περιεχόμενό της, καθώς είχε ένα σακούλι γεμάτο χαρτονομίσματα.

Η επαγγελματίας περίμενε έως τη 1 το μεσημέρι μήπως ο κάτοχός της επιστρέψει, αλλά στην καφετέρια δεν παρουσιαζόταν κανένας.

Αποφάσισε τότε να τηλεφωνήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και λίγα λεπτά μετά οι αστυνομικοί ενημερώνονταν έκπληκτοι από τη γυναίκα ότι είχε βρει μία τσάντα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μη πιστεύοντας στα αυτιά τους, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την επαγγελματία να μετρήσει τα χρήματα, τα οποία ανέρχονταν στις 20.000 ευρώ, και να κοιτάξει εάν υπήρχε η ταυτότητα του ιδιοκτήτη.

Ιδιοκτήτης αποδείχτηκε ότι ήταν 65χρονος Αθηναίος επιχειρηματίας, που είχε επισκεφτεί την πόλη για δουλειά. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου άφωνος ο επαγγελματίας έπαιρνε πίσω τα πράγματά του μετά από λίγη ώρα. Δεν είχε, όπως αποδείχτηκε, συνειδητοποιήσει καν την απώλειά τους.

Αναλογιζόμενος το κακό που παρ’ ολίγον να του συμβεί, επιβράβευε την επαγγελματία δίνοντάς της το ποσό των 400 ευρώ.

Πηγή: taxydromos.gr

αστυνομίαπορτοφόλι με χρήματαΒόλοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα