Βίντεο που κόβει την ανάσα: Παιδάκι έπεσε στις γραμμές του τρένου (Video)

Η γιαγιά περπατούσε με το εγγονάκι της στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού. Κάποια στιγμή η γιαγιά χαλάρωσε και το παιδάκι βρήκε ευκαιρία να ξεφύγει. Έκανε δυο βήματα και έπεσε στις γραμμές του τρένου. Από μακριά ακουγόταν το μεγαθήριο να έρχεται με ταχύτητα…


Οι κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού Βανγκάνι στη Βομβάη κατέγραψαν καρέ καρέ ότι συνέβη. Η γιαγιά τα έχασε και αντί να πηδήσει στις γραμμές και να σηκώσει το εγγονάκι της άρχισε να ουρλιάζει και να τραβάει τα μαλλιά της για το κακό που τη βρήκε. Στο μεταξύ το τρένο όλο και πλησίαζε και σε λίγα

δευτερόλεπτα θα έμπαινε στο σταθμό.

A Good Samaritan:

At Vangani station of Central Railway, Pointsman Mr. Mayur Shelkhe saved the life of a child just in the nick of the time. He risked his life to save the life of the child.

We salute his exemplary courage & utmost devotion to the duty. pic.twitter.com/V6QrxFIIY0

— Ministry of Railways (@RailMinIndia) April 19, 2021

Και ξαφνικά ένας υπάλληλος του σταθμού άρχισε με όλη του τη δύναμη να τρέχει επάνω στις ράγες για να φτάσει το παιδί να το σηκώσει να το σώσει και να προλάβει να σωθεί και ο ίδιος. Τα δευτερόλεπτα κόβουν την ανάσα. Από τη μία έρχεται το τρένο και από την άλλη ο υπάλληλος τρέχει.


Τελικά προλαβαίνει το παιδί, το σηκώνει και το πετάει με ασφάλεια στην αποβάθρα. Με έναν σάλτο σαν γάτος και ο ίδιος ο υπάλληλος ανέβηκε ενώ το τρένο πέρασε ξυστά από δίπλα του. Το υπουργείο συγκοινωνιών της Ινδίας επαίνεσε τη γενναιότητα του εργαζόμενου, Μαγιούρ Σελκέ, και έγραψε στο twitter: «Χαιρετίζουμε το υποδειγματικό θάρρος και την κορυφαία αφοσίωση στο καθήκον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα