Βίντεο που κόβει την ανάσα: Γυναίκα ακροβάτης πέφτει από ύψος 28 μέτρων ενώ εκτελούσε νούμερο σε τσίρκο

ΚΟΣΜΟΣ

Ο κόσμος κράτησε την ανάσα του, μια λάθος κίνηση και αντί να πιάσει την μπάρα, έπιασε αέρα. Έπεσε από ύψος 28 μέτρων στο προστατευτικό δίχτυ, το οποίο από την ορμή κόπηκε

Η Ντάρια Κούζμινα είναι ακροβάτης σε ένα τσίρκο στη Ρωσία, το οποίο περιοδεύει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το νούμερο που εκτελεί και με κλειστά μάτια, είναι για εκείνη απλό, αλλά απίστευτα επικίνδυνο. Αιωρείται σε ύψος 30 μέτρων και πηδάει μαζί με τον παρτενέρ της στον αέρα επάνω σε μια μικρή μπάρα σαν κούνια.

Ο κόσμος παρακολουθεί

με το στόμα ανοιχτό. Όλα είναι θέμα προπόνησης και συγχρονισμού. Η Ντάρια δεν φοβάται όυτε όταν περιστρέφεται στον αέρα με το κενό να χάσκει από κάτω της, ούτε ζαλίζεται από το ύψος και την ταχύτητα. Εξάλλου από κάτω της υπάρχει ειδικό προστατευτικό δίχτυ και εάν κάτι πάει στραβά θα σταματήσει με ασφάλεια την πτώση της.

Η αγαπημένη της στιγμή της παράστασης είναι όταν εκτελεί την «σταγόνα». Ένα επικίνδυνο νούμερο κατά το οποίο στριφογυρίζει γύρω από τον άξονα της και την τελευταία στιγμή πιάνει τα χέρια του παρτενέρ της. Συνήθως όταν εκτελεί τη «σταγόνα» που είναι και η ατραξιον του τσίρκου, δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από κάτω.

Η Ντάρια αυτή τη φορά ήταν τυχερή. Δεν είχε αφαιρεθεί το δίχτυ. Εκτέλεσε με επιτυχία τη σταγόνα στον αέρα και άπλωσε τα χέρια της να πιάσει τον παρτενέρ της. Όμως για κλάσματα του δευτερολέπτου εκείνος είχε καθυστερήσει. Η Ντάρια έπιασε αέρα και στη συνέχεια άρχισε να πέφτει σαν βαρίδι από ύψος 28 μέτρων.

Το κοινό άρχισε να ουρλιάζει. Με ορμή το κορμί της αγγίζει το δίχτυ ασφαλείας και ένα επιφώνημα ανακούφισης βγαίνει από τα στόματα όλων. Όμως για άγνωστους λόγους το δίχτυ αντί να ταλαντωθεί και να απορροφήσει την πτώση, σκίζεται και η Ντάρια πέφτει (όχι φυσικά με την ίδια ορμή) στο έδαφος με το κεφάλι.

Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο στη Μόσχα όπου και οι γιατροί δεν εντόπισαν ούτε διέγνωσαν κάποια κάκωση που θα απειλούσε τη ζωή ή την κινητικότητα της για το υπόλοιπο της ζωής της.

τσίρκοδίχτυΑκροβάτηςΜόσχα28 μέτραδίχτυ ασφαλείαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα