Βαγγέλης Γερμανός: «Πήγα να πεθάνω στον Ευαγγελισμό – Βρέθηκα στην εντατική διασωληνωμένος»

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε σε συνέντευξή του για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, την ηλικία του και την μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει ποτέ επί σκηνής.

Αρχικά, παραδέχτηκε την ηλικία του, που είναι 72 ετών, ενώ στη συνέχεια δικαιολόγησε το μαύρισμά του λόγω του ότι κάνει συνέχεια  μπάνια στη θάλασσα.

Στην πορεία της συζήτησης, ο τραγουδιστής κλήθηκε να περιγράψει μία τρέλα που έχει κάνει στη ζωή του.  «Φιλοξένησα σε κάποια στιγμή στη σκηνή μαζί με την κιθάρα μου και μία τίγρη της Βεγγάλης»,

είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γερμανός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον».

 Στη συνέχεια, ο ίδιος απάντησε για το εάν θα συνεργαζόταν με νέους καλλιτέχνες της νυχτερινής Αθήνας, ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή που παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Πήγα να πεθάνω στον Ευαγγελισμό και νομίζω ότι έγινα καλά από την αγάπη του κόσμου. Βρέθηκα στην εντατική διασωληνωμένος με τρεις εγχειρήσεις και μισό μέτρο τομή. Από την κήλη. Έκαναν λάθος», είπε συγκεκριμένα και τέλος, αναφέρθηκε στα πάθη της ζωής του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γυναικείο φύλο.

«Είχα πολλά πάθη και με τις γυναίκες. Πριν βρω τη γυναίκα της ζωής μου, έψαχνα να τη βρω σε άλλες. Είμαστε 20 χρόνια μαζί και το μυστικό είναι ότι στα 50 ο άνθρωπος ωριμάζει» τόνισε, ο Βαγγέλης Γερμανός.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Basket League: Το Περιστέρι δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό – Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 79-67 και έκαναν το 1-0 στη σειρά

Ευλογιά των πιθήκων: «Έρχονται διαγνωστικά τεστ που θα εντοπίζουν τα κρούσματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα