Τζούλι Μασίνο: «Είχα 25 λεπτά μέχρι να πέσω σε κώμα»

ΕΛΛAΔΑ

 

Η Τζούλι Μασίνο μίλησε για τις αλλαγές της ζωής της, το dating, το “Bachelor”, αλλά και το λάθος που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Όλα αυτά στην κάμερα του «Πρωινού».

Την γνωρίσαμε σαν καθηγήτρια φωνητικής στο μουσικό ριάλιτι “Fame Story” στον Ant1, όπου μεσουράνησε τις δεκαετίες του '90 και των 00s.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τόνισε πως είναι μόνη της τα τελευταία 11 χρόνια. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι δύσκολο γιατί έχουμε facebook,

Instagram, cyber sex χωρίς επαφή».

Επιπλέον εξομολογήθηκε: «Κάποιος που είναι 25 είναι πολύ δύσκολο να κάνει σχέση τώρα. Όλα αρχίζουν από το ίντερνετ, δεν υπάρχει επαφή».

Η Τζούλι Μασίνο δε δίστασε να σχολιάσει και το «The Bachelor» λέγοντας: «Το Bachelor είναι γελοίο. Είναι σαν να είμαστε στην Αραβία με το χαρέμι και δεν είναι επειδή είμαι μεγάλη, ποτέ δεν μου άρεσε αυτό. Δηλαδή ποιος είσαι εσύ που θα πεις από τις 26 κοπέλες θα πάρω αυτή», αναφερόμενη στον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον Mr. Bachelor.

Tέλος μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα και δήλωσε: «Είχα 25 λεπτά μέχρι να πέσω σε κώμα. Έκανα όλο το βράδυ μέτρηση κάθε 15 λεπτά και ήμουν με ορό γλυκόζης».

Πηγή: gossip-tv.gr

Τζούλι ΜασίνοκώμαριάλιτιbachelorΥγείαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα