Τζόνι Ντεπ: Πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

Τελειωμό δεν έχει η αντιπαράθεση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, καθώς νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκαν ότι ο Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία: «Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία η οποία πυροδότησε τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση στην Άμπερ Χερντ».

«Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή

του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Στα ίδια δικαστικά έγγραφα, τα οποία αποσφράγισαν και επικαλείται το Page Six, η πλευρά της Χέρντ υποστήριξε σε κατάθεση τον περασμένο Μάρτιο ότι ο Ντεπ, θα έπρεπε να αποκαλύψει ότι πάσχει από στυτική δυσλειτουργία και να υποβάλλει ως απόδειξη μία λίστα φαρμάκων που φέρεται να του έχει χορηγηθεί.

Οι δικηγόροι του Ντεπ, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, απάντησαν στην κατάθεση αυτή και εξέφρασαν τη διαφωνία τους.

Παράλληλα, ισχυρίστηκαν ότι η ηθοποιός «θέλει να κάνει την υπόθεση ένα τσίρκο και σκοπεύει να δείξει σε αυτή τη δίκη μια σειρά από αδικαιολόγητα κακόβουλες εικασίες, μεταξύ αυτών και ιατρικών παθήσεων του Ντεπ».

Διαβάστε επίσης:

Σαμάνθα Φοξ: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο και ο γάμος που της άλλαξε τη ζωή (Photo/Videos)

Βρετανία: Μειώνεται η διαφορά μεταξύ Τρας και Σουνάκ στην κούρσα διαδοχής των Τόρις – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση

Αϊμάν αλ Ζαουάχρι: Ο βίος και η πολιτεία του αρχηγού της Αλ Κάιντα (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα